Tre trollkarlar på höstpremiären

Höstpremiär

Fredag & Lördag, 4-5 September

Arkiverad sida!
Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

Nu när sommarens sista glöd falnar så bommar vi igen uteserveringen och tänder upp strålkastarna på vår showscen. Vår höstpremiär startar starkt med tre av våra favoriter Axel Adlercreutz, Jonas Södergren och Erik Nordvall!


Axel Adlercreutz

Axel Adlercreutz

Axel kommer att överraska dig -
 inte bara med makalös magi utan också med ett unikt konstnärligt och artistiskt perspektiv. Redan som tonåring vann han flera utmärkelser och är nu en erkänd magiker över hela Norden.

Axel Adlercreutz

En man med fluga kikar lurigt på dig

Jonas Södergren

Jonas Södergren är clown och komiker som gör skruvade variete nummer som bl.a den misslyckade barnkalas-underhållaren som lär ut sina bästa (och sämsta) barnkalas-tricks till publiken. Har uppträtt i flertal länder med sina nummer.

Jonas Södergren

Erik Nordvall

Erik Nordvall

Erik är en av de mest talangfulla svenska closeup-trollarna idag, och har vunnit många fina priser i internationella magi-tävlingar. Det blir extra omöjligt när Erik tar fram spelkorten, då hans korttrick till och med förbluffar experterna!

Erik Nordvall


Vi har ägnat sommaren åt att planera en suverän showhöst med många spännande artister. Det är mycket som händer inom svenskt trolleri för tillfället – universitetskurser för magiker har startat, vi har fått svenska pristagare i magi-VM, flera artister håller på att starta upp soloshower på teatrar runt om i Sverige och t.o.m. internationellt… och mitt i allt det står Magic Bar som ett roterande nav. Med Skandinaviens enda fasta scen för magiker är vår lilla showkrog en hemvist för både världsartister och lokala fenomen. Höstens program kommer innehålla ovanligt många överraskningar!

Säsongsstart

Säsongen startar med en tvådagars höstpremiär. Medan du avnjuter någon av våra nya showmenyer kommer du och ditt sällskap att underhållas av våra artister.
Jonas Södergren är en modern clown som befinner sig i gränslandet mellan komiker, clown och skådespelare. En skruvad humor som inte låter sig fångas i ord.
Axel Adlercreutz neoklassiska trolleri lånar sin estetik från både magiteater och nycirkus. Det är trolleri som är visuellt vacker och ändå överraskande.
Erik Nordvall avrundar kvällen genom att bjuda in dig och dina vänner till det inre rummet för att chocka er med bisarrt omöjliga korttrick. En stark drink i handen rekommenderas!


Premiärmenyer!

Meny HjärterHummersoppa, Lammrostbiff & valfri dessertMeny RuterSkummad pumpasoppa, Poulet au vin rouge & valfri dessert
Meny Klöver (vegetarisk)Betor och kantareller, Tzayspett & valfri dessertMeny SpaderRökt Anksupreme, Lättrimmad torskrygg & valfri dessertMeny JokerLöjrom, Grillad Oxfilé & valfri dessert

Bokning

Det endast finns ett begrän­sat antal bordsplatser vid Höstpremiären, så boka redan nu.

Använd bokningsformuläret nedanför eller boka på respektive Dinnershowsida: Fredag 4 September eller Lördag 5 September.
Du kan även ringa Hov­mäs­tarn och boka.
Ange om du och ditt sällskap vill avnjuta någon av våra nya menyer eller är nöjda med en barbiljett.