Företag, Event, Sällskap

Sällskap som skålar vid ett event

Vill ni bjuda kollegorna på jobbet, vännerna, tjocka släkten eller deltagarna vid ditt event på kul och annorlunda kväll? Då har ni äntligen kommit rätt, Magic Bar är norra Europas enda restaurang med trolleritema!

Tisdag och onsdag

Tisdag och onsdag har vi en trollkarl som går fram till ert bord och trollar på riktigt nära håll, kanske kan ni då lista ut hur han får kortet att komma överst, myntet att försvinna och hur just er signatur kunde hamna på ett helt annat kort… Detta kostar er inget extra utan det bjuder Magic Bar på! Vi har dessutom på onsdagarna en speciell close up De Luxe show i Spegelrummet där ni får uppleva en magishow på riktigt nära håll.

Torsdag–lördag:

Torsdagar, fredagar och lördagar har vi utöver trolleri vid borden även en scenshow i två akter.  Det är en helkväll med mat och underhållning som går hand i hand under kvällen. Vi väntar in gästerna mellan kl 19-19,15 och då serveras förrätterna och kvällen är igång. Sedan blir det underhållning mellan rätterna. Huvudakten slutar ca kl 22,15. Om ni efter middag och show är sugna på att se mer trolleri så kommer våra magiker att finnas kvar i salongen och då kommer ni att få uppleva mirakel på riktigt nära håll.  Under torsdagar,  fredagarna och lördagarna tillkommer en showavgift på 150:-/person.

Abonnemang/Privata arrangemang

Det går givetvis bra att abonnera hela Magic Bar vilken dag som helst. Söndagar och Måndagar har vi stängt men kan öppna upp restaurangen om ni är ett större sällskap.  Då har vi ingen trollkarl som uppträder. Vill ni ha en trollkarl hjälper vi så klart till med det, men då tillkommer den kostnaden.

Vill ni abonnera tillkommer en lokalhyra, den diskuterar vi lättast över telefon.

Större event:

För större event och tillställningar så samarbetar vi gärna med Maximteatern som ligger vägg-i-vägg med Magic Bar. Deras teatersalong har 562 sittplatser och är perfekt för konferenser, seminarier, konserter, bolagsstämmor, modeshower, events mm. Läs mer på Maximteaterns hemsida.

Förbeställning:

Magic Bar kan ta emot allt från 1 upp till 120 personer i ett och samma sällskap.
Bokning sker enklast via mail  info@magicbar.se  eller telefon  08 667 25 00. Vi kan även presentera förslag på dryckesmenyer då ni bokar.

Ni hittar våra showmenyer under fliken menyer.

Vid en förbeställning anger beställaren antalet gäster till oss. Detta sker ofta lång tid i förväg och vi vet alla att mycket kan hända på vägen. För att vi skall kunna erbjuda paketpriser, beställa och förbereda mat i tid begär vi endast att beställaren bekräftar till oss senast tre dagar innan middagen om exakt antal gäster. Därefter måste vi debitera för det antal gäster som förbeställts. Blir ni fler än det antal som förbeställts gör vi naturligtvis vårt yttersta för att alla skall få plats, men vi kan naturligtvis inte garantera det.

Priserna gäller för en och samma meny inom sällskapet. Undantag görs för vegetarianer och allergiker. Betalningssättet hos oss är kontokort om inget annat är överenskommet.