Företag, Event & Sällskap

Företag, Event & Sällskap

Vill du bjuda kunder, kollegor eller vänner eller tjocka släkten på en kul och annorlunda kväll? Då har du kommit helt rätt – Magic Bar är norra Europas enda restaurang med trolleritema och kan ta emot upp till 120 personer i ett och samma sällskap.

Veckans dagar bjuder på olika möjligheter, den mest självklara är förstås torsdagar för företag och större sällskap:

Torsdag – Förmånligt företagspaket

Torsdagar har alltid varit den föredragna kvällen för företagträffar och representation. Därför kan vi på torsdagar erbjuda både en helkväll till paketpris (minst 20 personer):

Kvällen börjar kl 19.00 med trolleri vid borden och väl avpassat till rätterna fyller vi på med en scenshow med minst två artister i två akter.

Meny:
Välkomstdrink
Hummersoppa bottnad med en pilgrimsmussla och syrad fänkål.
Helstekt Oxfilé med Potatisfondant och Bearnaisesås
Polkagrisbavaroise

Paketpris 620:- exkl. moms.
Showavgift ingår. Drycker ingår inte men vi kan ge förslag på flera olika dryckespaket.

Tisdag – Mingelkväll

På tisdagar finns det alltid minst en trollkarl på Magic Bar som minglar runt bland våra gäster underhåller dig och ditt sällskap på riktigt nära håll, vid ditt bord. På TV är det lätt att bortförklara det med tanken; –”Det är nog kameratrick”. Men det är en helt annan känsla, en unik upplevelse, att på en armslängds avstånd se hur det bortblandade spelkortet plötsligt finns i ett förseglat kuvert, hur myntet försvinner och hur just din namnteckning hamnar på ett helt annat kort… Magic Bar bjuder dig på denna sällsamma upplevelse, utan extra kostnad!

Onsdag – Mingel- och Close-up Show

På onsdagar utökar vi tisdagens bordstrolleri med att efter er sittning även bjuda in ditt sällskap till en speciell  Close-up Deluxe show i vårt inre rum – en mer exklusiv och intim magishow och en upplevelse som inte kommer glömmas i första taget.

Fredag – lördag:

Nu är det helg och på fredagar och lördagar är det inte bara underhållning vid ditt bord, utan även en scenshow i två akter. Det är en helkväll med mat och underhållning som går hand i hand under kvällen. Du och ditt sällskap får gärna komma mellan 18:30-19:00, för då blir det en angenäm rytm där underhållning och servering varvas. Huvudakten slutar c:a kl 22:15.
Showavgiften dessa dagar är 150 kr/person.

Abonnemang/Privata arrangemang

Det går även att abonnera hela Magic Bar. Vilken veckodag som helst fungerar, även Söndag & Måndag.
Lokalhyran diskuterar vi lättast över telefon: 08-667 25 00
Vill du och ditt sällskap ha underhållning så hjälper vi dig gärna att anlita in en trollkarl eller varietéartist (eller flera) till ett marknadsmässigt rimligt pris.

Större event:

För större event och tillställningar så samarbetar vi gärna med Maximteatern som ligger vägg-i-vägg med Magic Bar. Deras teatersalong har 562 sittplatser och är perfekt för konferenser, seminarier, konserter, bolagsstämmor, modeshower, events mm. Läs mer på Maximteaterns hemsida.

Förbeställning:

Bokning sker enklast via mail info@magicbar.se  eller telefon  08-667 25 00.
Våra showmenyer presenteras på de dagar som är aktuella, under rubriken Dinnershow. Men i vissa fall kan vi specialdesigna en meny tillsammans, och som inspiration kan du se på våra tidigare och nuvarande menyer.
Vi kan även presentera förslag på dryckesmenyer när du bokar.

Vid en förbeställning anger du (som beställare) antalet gäster till oss. Mycket kan hända på vägen om du bokat långt i förväg, så vi begär att du bekräftar exakt antal gäster minst tre dagar innan middagen. Detta för att kunna hålla t.ex. paketpriser vid beställande och förberedande av maträtterna. När tredagarsgränsen är passerad måste vi debitera för det antal gäster som förbeställts. Blir ni fler personer än det antal som har förbeställts och bekräftats gör vi naturligtvis vårt yttersta för att alla skall få plats och trivas, men garantier kan inte ges.

Priserna gäller för de menyer som har avtalats – andra menyer; andra priser. Undantag kan dock göras för vegetarianer och allergiker. Betalningssättet hos oss är kontokort om inget annat är överenskommet.
[si-contact-form form=’9′]

Sommaruppehåll för scenshower fram till 4 september.

Vi har restaurangen öppen hela sommaren med trolleri vid ditt bord. Om du vill boka för ett större sälllskap eller abonnera restaurangen sommartid så tveka inte att kontakta oss.