2016-04-09
Restaurang med show i Stockholm

2016-04-09

✦ Välkommen ✦
✦ Aktuellt program ✦

Under showkväll har vi oftast minst två artister. Du ser dem presenterade till höger.
Det rekommenderas att du och ditt sällskap anländer mellan kl. 18 och 19. När ni har satt er ned och har beställt något att dricka så får ni besök vid bordet av kvällens artister som "värmer upp" med att visa dig och dina vänner sanslösa finger­färdighets­konster.
Eftersom du förbeställt showmenyn, så blir serveringen smidig och efter du är klar med förrätten så startar Akt 1 på scenen.
Första akt är c:a 20 minuter, ibland kan det vara en "rookie" och ibland ett fullblodsproffs.
Efter huvudrätten blir det Akt 2 på scenen, c:a 40 minuters lysande underhållning med någon av landets främsta trollkonstnärer.
Därefter fortsätter kvällen så länge du önskar med dessert, drinkar och ibland spontana extrashower i vårt lilla innersta rum.

Magiker med stort mynt

John-Henry

John-Henry hämtar sin inspiration från dels de klassiska underhållarna - Charlie Chaplin, Buster Keaton, Harry Houdini m.fl. - och dels ifrån nycirkusen, och hans personliga tolkning är fylld med värme och underfundighet.
John-Henry

Välkomna till den magiska baren vid Karlaplan!
Bokningsformulär
* indikerar obligatoriskt fält
✦ Magic Bar meny ✦

Dessert

Bavaroise Caramel
En liten chokladtryffel Passion Noir
Persika- & Jalapeñoglass
Vit Chokladmousse
Pris: - kr
Läs om Meny Dessert

Meny Hjärter

Hummersoppa
Rostat Ankbröst
Dessert
Pris: 545 kr
Läs om Meny Meny Hjärter

Meny Joker

Löjom från Kalix
Oxfilé Chateau Briand

Pris: 695 kr
Läs om Meny Meny Joker

Meny Klöver

Tomatsoppa ála Ratatouille
Jordärtskocksbiff
Pris: 460 kr
Läs om Meny Meny Klöver

Meny Spader

CognacsGravad Oxfilé
Torskrygg Bouillabaisse

Pris: 495 kr
Läs om Meny Meny Spader
Välkomna till den magiska baren vid Karlaplan!
Bokningsformulär
* indikerar obligatoriskt fält
Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.