Fredag, 25 mar 2016

Dinnershow ✦ fredag, 25 mar 2016

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Den mytomspunne Arkadia visar oss påskens mysterier tillsammans med en hemlig gäst. Ett tillfälle som inte går att missa!

På eftermiddagen klockan 14 ges en familjeföreställning för er som vill ta med era barn och på kvällen klockan 18 serveras en mer vuxenanpassad variant.

Ange i formuläret hur många ni är och till vilken av föreställningarna ni vill komma!

Påskbord med kalla och varma rätter samt dessertbord.

Pris för vuxna 420 kr inklusive buffé och show, barn under 10 år 220 kr för buffé och show.

paskbord

 

 

✦ Aktuellt program ✦

Under showkväll har vi oftast minst två artister. Du ser dem presenterade till höger.
Det rekommenderas att du och ditt sällskap anländer mellan kl. 18 och 19. När ni har satt er ned och har beställt något att dricka så får ni besök vid bordet av kvällens artister som "värmer upp" med att visa dig och dina vänner sanslösa finger­färdighets­konster.
Eftersom du förbeställt showmenyn, så blir serveringen smidig och efter du är klar med förrätten så startar Akt 1 på scenen.
Första akt är c:a 20 minuter, ibland kan det vara en "rookie" och ibland ett fullblodsproffs.
Efter huvudrätten blir det Akt 2 på scenen, c:a 40 minuters lysande underhållning med någon av landets främsta trollkonstnärer.
Därefter fortsätter kvällen så länge du önskar med dessert, drinkar och ibland spontana extrashower i vårt lilla innersta rum.

Arkadia, Foto: Per Helander

Arkadia

Beväpnad med bland annat magi, en drake, styltor och jonglering presenterar Arkadia shower som doftar av både steampunk, Norrland och Harry Potters Hogwarts. Underfundig humor när den är som bäst!
Arkadia

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦

Påskbuffé

De kalla påskrätterna 
Påskbordets varma rätter 
Påskdesserter 
Läs om Meny Påskbuffé
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.