Onsdag, 23 Mar 2016
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ onsdag, 23 Mar 2016

✦ Välkommen ✦
Hjärtligt välkommen till Karlaplan och landets enda restaurang med trolleri som tema. Förr fanns det många magiska ritualer kring Mars månads vårdagjämning, men idag handlar magin mer om kortkonster. Denna onsdagkväll erbjuder vi en unik show med skickliga trollkonstnärer.
✦ Aktuellt program ✦

Denna dag har vi ett speciellt program som vi är speciellt stolta över. Vi kallar det för "Close-up Deluxe".
Efter du och ditt sällskap är klara med huvudrätten, så bjuds ni in till vårt inre rum där vi arrangerat en liten intim teatersittning. Med förhållanden som är idealiska för både dig och artisten, kommer du och dina vänner att få se magikonster på en nivå du aldrig sett förut.

Lars Bredenberg

Magikern Lars Bredenberg vill med sin magi få ge er chansen att se de mest omöjliga sakerna hända precis framför era egna ögon. Med hjälp av illusioner och sin fingerfärdighet så tar han er på en resa i en värld fylld med magi och överraskningar.
Lars Bredenberg

Vi bjuder på inträdet!

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm

kvällens meny

Förrätter
krämig Tomatsoppa ála Ratatouille
95 kr
ört-ochCognacs gravad Oxfilé
120 kr
Skummad Hummersoppa
120 kr
Varmrätter
Magic Bars högrevsburgare
185 kr
Oxfilé
310 kr
rimmad Torskrygg Bouillabaisse
165 kr
Vegetariska jordärtskocksburgaren
165 kr
Dessert
Bavaroise Caramel
95 kr
En liten chokladtryffel Passion Noir
28 kr
Persika- & Jalapeñoglass
85 kr
Vit Chokladmousse
110 kr
Läs om Meny kvällens meny
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.