Måndag, 21 dec 2015

Dinnershow ✦ måndag, 21 dec 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

The Magic of Christmas
Den stora desillusionisten Nalle the Great underhåller dig och ditt sällskap med magi, sång och champagne medan du gottar dig med rätterna från Magic Bars berömda julbord. Det blir en speciell kväll där vi alla tillsammans njuter av julens magi.

✦ Aktuellt program ✦

Magic Bars Julbuffé innehåller de allra godaste rätterna från både det traditionella och det moderna julbordet. Du och ditt sällskap beställer dryck vid bordet, och i en behaglig takt bjuds du och dina vänner in till julbuffén som fyller hela vårt innersta rum.
Du kommer givetvis att fylla på tallriken flera gånger, men för att du ska få en liten paus ibland för att öka aptiten, så har vi klämt in en julvarieté med ett flertal små shownummer av våra magiska julbordsartister.
Läs mer om julbordsprogrammet.
Obs öppettid
Vi öppnar dörrarna kl 18:30

Nalle Laanela gränslös clown

Nalle Laanela

Den storhjärtade multiartisten Nalle Laanelas spännvidd från ekivok burlesk­sång till magiska illusionist­nummer till clown­liknande djup­dykningar i sentimentalitet gör honom till en av våra mest unika artister. Under julbords­showerna 2015 spelar han rollen av "Nalle the Great".
Nalle Laanela
Trollkarlen med skägget!

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson är en klurig och fantasifull trollkarl. Flertalet av hans nummer är exklusivt framtagna för Magic Bar och kan endast ses här.
Stefan Eriksson

Julbord & show: 695 kr

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦

Magic Bar Julbuffé

Julbordets varmrätter 
Julskinka 
Magisk ostbricka 
Rökt & Gravad Lax 
Sallader & Röror 
Sillinläggningar 
Smårätter från kusten 
Smårätter från lantgården 
Vinterns dessertbord 
Läs om Meny Magic Bar Julbuffé
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.