Onsdag, 30 sep 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ onsdag, 30 sep 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Hjärtligt välkommen till showkrogen Magic Bar. När dag och natt blir lika långa så vet vi att hösten står för dörren, och vi svarar med shower och menyer som är nya för säsongen. Denna onsdagkväll kan du skratta och häpna över ofattbara konststycken.
✦ Aktuellt program ✦

Denna dag har vi ett speciellt program som vi är speciellt stolta över. Vi kallar det för "Close-up Deluxe".
Efter du och ditt sällskap är klara med huvudrätten, så bjuds ni in till vårt inre rum där vi arrangerat en liten intim teatersittning. Med förhållanden som är idealiska för både dig och artisten, kommer du och dina vänner att få se magikonster på en nivå du aldrig sett förut.

Christian Konttorp

Chrstian Konttorp är en magiker och mentalist från Norge. Hans charmerande personlighet blandas med otroliga mysterier, får alla att bli farsinerade. Med en uppväxt i de djupa skogarna så har han ett stort intresse för alla de mystiska historier som berättas, något som …

Christian Konttorp

Vi bjuder på inträdet!

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.