Fredag, 11 sep 2015
Shin Lim & Eric Jones

Dinnershow ✦ fredag, 11 sep 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Alla kvällar på Magic Bar är ovanliga, men denna fredagkväll är lite extra ovanlig. Vi har internationella gästartister då och då, men att ha två amerikanska gästartister samtidigt har aldrig hänt förr. Speciellt inte när en av dem är nybliven världsmästare och den andra är en ryktbar innovatör inom fältet. Om du funderat på att gå på Magic Bar, så är just denna kvällen ett hett tips!

✦ Aktuellt program ✦

Under showkväll har vi oftast minst två artister. Du ser dem presenterade till höger.
Det rekommenderas att du och ditt sällskap anländer mellan kl. 18 och 19. När ni har satt er ned och har beställt något att dricka så får ni besök vid bordet av kvällens artister som "värmer upp" med att visa dig och dina vänner sanslösa finger­färdighets­konster.
Eftersom du förbeställt showmenyn, så blir serveringen smidig och efter du är klar med förrätten så startar Akt 1 på scenen.
Första akt är c:a 20 minuter, ibland kan det vara en "rookie" och ibland ett fullblodsproffs.
Efter huvudrätten blir det Akt 2 på scenen, c:a 40 minuters lysande underhållning med någon av landets främsta trollkonstnärer.
Därefter fortsätter kvällen så länge du önskar med dessert, drinkar och ibland spontana extrashower i vårt lilla innersta rum.

Eric Jones

Eric Jones är internationellt ryktbar på flera sätt. Han blev känd för sin fingerfärdighet redan i 20-årsåldern, och då speciellt med mynttrick. Sen dess har han varvat artisteriet med att vara konsult och coach för andra magiker och före­ställningar. En av magins moderna mästare!
Eric Jones
En ung trollkarl håller i en trofé

Shin Lim

Shin Lim skulle blivit konsertpianist, men hans bror visade honom ett kort-trick och från den sekunden var det kört. På rekordsnabb tid gick Shin från att vara glad amatör till att bli en ryktbar och innovativ artist på ett internationellt plan. 2015 blev Shin världsmästare i kortmagi.
Shin Lim

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm

Ruter

Skummad pumpasoppa
Poulet au vin rouge
Dessert
Pris: 460 kr
Läs om Meny Ruter
Restaurang och show i Stockholm
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.