Lördag, 5 sep 2015
Tre trollkarlar på höstpremiären

Dinnershow ✦ lördag, 5 sep 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Ikväll: Höstpremiär! Säsongsstarten börjar med nya menyer och shower av tre trollkarlar. Det blir neoklassisk magi, skruvad humor och bisarrt omöjliga korttrick.

Efter middag och show du och ditt sällskap att bli inbjuden på en speciell föreställning med avancerade kortkonster i Magic Bars innersta rum. Räkna med att du kommer att ha mycket att fundera över efter den här kvällen.
Utförligare presentation av höstpremiären.

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Axel Adlercreutz

Axel Adlercreutz

Axel kommer att överraska dig -
 inte bara med makalös magi utan också med ett unikt konstnärligt och artistiskt perspektiv. Redan som tonåring vann han flera utmärkelser och är nu en erkänd magiker över hela Norden.
Axel Adlercreutz
Erik Nordvall

Erik Nordvall

Erik är en av de mest talangfulla svenska closeup-trollarna idag, och har vunnit många fina priser i internationella magi-tävlingar. Det blir extra omöjligt när Erik tar fram spelkorten, då hans korttrick till och med förbluffar experterna!
Erik Nordvall
En man med fluga kikar lurigt på dig

Jonas Södergren

Jonas Södergren är clown och komiker som gör skruvade variete nummer som bl.a den misslyckade barnkalas-underhållaren som lär ut sina bästa (och sämsta) barnkalas-tricks till publiken. Har uppträtt i flertal länder med sina nummer.
Jonas Södergren

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.