Fredag, 12 jun 2015
Världsmästarshow

Dinnershow ✦ fredag, 12 jun 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Världsmästarshow
Om drygt tre veckor kommer tre svenska trollkarlar att åka till Italien för att tävla i världsmästerskapen i magi. Vi på Magic Bar arrangerar därför denna världsmästarshow – dels för att visa vår support och dels för att vi vill visa dig riktigt bra trolleri.
Våra svenska potentiella pristagare, samt David Sousa (hedersprofessor vid magiuniversitetet i Sydkorea) kommer ikväll visa upp sina tävlingsakter, varvat med att vi serverar en trerätters meny vi skapat speciellt för kvällen. Välj mellan Meny Topper eller den vegetariska menyn Marillo.
Klicka för mer info

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

David Sousa - Portugal

David Sousa

Året 2006 överraskade David Sousa världens magielit med en nyskapande akt där de subtila åthävorna stod i fokus under ett intensivt möte med publiken. Det blev upphovet till en helt ny stil inom trolleriet, och vi är stolta att kunna presentera denna storstjärna på vår scen.
David Sousa
Jacob Schenstrom med svävande röd boll

Jacob Schenström

Simon Almers

Simon Almers

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.