Fredag, 12 jun 2015
Världsmästarshow

Dinnershow ✦ fredag, 12 jun 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Världsmästarshow
Om drygt tre veckor kommer tre svenska trollkarlar att åka till Italien för att tävla i världsmästerskapen i magi. Vi på Magic Bar arrangerar därför denna världsmästarshow – dels för att visa vår support och dels för att vi vill visa dig riktigt bra trolleri.
Våra svenska potentiella pristagare, samt David Sousa (hedersprofessor vid magiuniversitetet i Sydkorea) kommer ikväll visa upp sina tävlingsakter, varvat med att vi serverar en trerätters meny vi skapat speciellt för kvällen. Välj mellan Meny Topper eller den vegetariska menyn Marillo.
Klicka för mer info

✦ Aktuellt program ✦

Dinnershow
En trerätters meny serveras under kvällen. Mellan varje maträtt framförs en scenshow av var och en av kvällens potentiella världsmästare. Plus att kvällen inleds med att du och dina vänner blir underhållna vid ditt bord.
Barbiljett
För dig som inte är så hungrig så kan du mellan showinslagen införskaffa en god dryck och slå dig ned i sofforna i våra inre rum. Vi bjuder även på en enklare snacksmeny.

David Sousa - Portugal

David Sousa

Året 2006 överraskade David Sousa världens magielit med en nyskapande akt där de subtila åthävorna stod i fokus under ett intensivt möte med publiken. Det blev upphovet till en helt ny stil inom trolleriet, och vi är stolta att kunna presentera denna storstjärna på vår scen.
David Sousa
Jacob Schenstrom med svävande röd boll

Jacob Schenström

Simon Almers

Simon Almers

Dinnershow: 595 kr/pers. (inkl. 3 rätters meny & show)
Barbiljett: 200 kr/pers. (inkl. snacksmeny & show)
Dryck tillkommer

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦

Priser är inkl. show & inträde

Marillo

Gratinerad Crème Ninon
Friterade Tzaynoisetter
Magisk Jordgubbsdröm
Pris: 595 kr
Läs om Meny Marillo

Topper

Laxcharlotte
Grillade kalvmedaljonger
Magisk Jordgubbsdröm
Pris: 595 kr
Läs om Meny Topper
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.