Fredag, 1 maj 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ fredag, 1 maj 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Idag bjuder vi på showavgiften!

✦ Aktuellt program ✦

Under showkväll har vi oftast minst två artister. Du ser dem presenterade till höger.
Det rekommenderas att du och ditt sällskap anländer mellan kl. 18 och 19. När ni har satt er ned och har beställt något att dricka så får ni besök vid bordet av kvällens artister som "värmer upp" med att visa dig och dina vänner sanslösa finger­färdighets­konster.
Eftersom du förbeställt showmenyn, så blir serveringen smidig och efter du är klar med förrätten så startar Akt 1 på scenen.
Första akt är c:a 20 minuter, ibland kan det vara en "rookie" och ibland ett fullblodsproffs.
Efter huvudrätten blir det Akt 2 på scenen, c:a 40 minuters lysande underhållning med någon av landets främsta trollkonstnärer.
Därefter fortsätter kvällen så länge du önskar med dessert, drinkar och ibland spontana extrashower i vårt lilla innersta rum.

Reggie Simon the magician

Reggie Simon

Med ena foten i det jazziga New Orleans och den andra foten i det jordnära Borås skapar Reggie Simon en skön hybrid av avancerat fingerfärdighetstrolleri och humoristisk interaktion. En suverän och uppskattad artist.
Reggie Simon
Jorge garcia mentalist

Jorge Garcia

Jorge är en mentalist från Argentina. Det innebär att han skapar den teatrala illusionen av att kunna läsa dina tankar. Eller gör han det på riktigt? Vem vet? Du kommer i alla fall roas av att se dina vänner försöka redigera sina tankar.
Jorge Garcia

Fritt inträde!

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm

Dessert

Bavaroise Caramel
En liten chokladtryffel Passion Noir
Persika- & Jalapeñoglass
Vit Chokladmousse
Pris: - kr
Läs om Meny Dessert
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.