Lördag, 4 apr 2015
påskbuffe

Dinnershow ✦ lördag, 4 apr 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Det har blivit en tradition att vi på Magic Bar serverar ett Påskbord med kalla och varma rätter samt dessert. Så även denna Påskafton!
Pga den stora efterfrågan har vi även en extrainsatt matinéföreställning på eftermiddagen.

Kl. 14 – Familjeföreställning

Vår magiska påskmatiné är lite mer barn- och familjeanpassad, med underhållning både vid ditt bord och från vår showscen.
Påskbuffé med show: 310 kr
(Barn under 10 år: 210 kr)

Kl. 18 – Kvällsföreställning

Du kommer bli underhållen redan vid ditt bord, då våra fantastiska trollkonstnärer kommer få dig att häpna över humoristiskt fingerfärdiga nummer. Lite senare tänds scenbelysningen varpå våra artister ger en magisk och interaktiv scenshow.
Påskbuffé med show: 450 kr

✦ Aktuellt program ✦

Magic Bars påskbuffé innehåller de allra godaste rätterna från både den traditionella och moderna påskmaten. Du och ditt sällskap beställer dryck vid bordet, och i en behaglig takt bjuds du och dina vänner in till påskbuffén som fyller hela vårt innersta rum.
Du kommer givetvis att fylla på tallriken flera gånger, men för att du ska få en liten paus ibland för att öka aptiten, så har vi klämt in en påskvarieté med ett flertal små shownummer av våra magiska favoritartister.
Påskbuffén börjar kl. 18:00.
Läs mer om påskprogrammet.

Arkadia, Foto: Per Helander

Arkadia

Beväpnad med bland annat magi, en drake, styltor och jonglering presenterar Arkadia shower som doftar av både steampunk, Norrland och Harry Potters Hogwarts. Underfundig humor när den är som bäst!
Arkadia
Magiker med stort mynt

John-Henry

John-Henry hämtar sin inspiration från dels de klassiska underhållarna - Charlie Chaplin, Buster Keaton, Harry Houdini m.fl. - och dels ifrån nycirkusen, och hans personliga tolkning är fylld med värme och underfundighet.
John-Henry

Kvällshow med påskbuffé: 450 kr

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦

Påskbuffé

De kalla påskrätterna 
Påskbordets varma rätter 
Påskdesserter 
Läs om Meny Påskbuffé

(Dryck tillkommer)

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.