Torsdag, 19 Mar 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ torsdag, 19 Mar 2015

✦ Välkommen ✦

Kvällen till ära så är det fri entré och halva priset på våra showmenyer.

✦ Aktuellt program ✦

Under showkväll har vi oftast minst två artister. Du ser dem presenterade till höger.
Det rekommenderas att du och ditt sällskap anländer mellan kl. 18 och 19. När ni har satt er ned och har beställt något att dricka så får ni besök vid bordet av kvällens artister som "värmer upp" med att visa dig och dina vänner sanslösa finger­färdighets­konster.
Eftersom du förbeställt showmenyn, så blir serveringen smidig och efter du är klar med förrätten så startar Akt 1 på scenen.
Första akt är c:a 20 minuter, ibland kan det vara en "rookie" och ibland ett fullblodsproffs.
Efter huvudrätten blir det Akt 2 på scenen, c:a 40 minuters lysande underhållning med någon av landets främsta trollkonstnärer.
Därefter fortsätter kvällen så länge du önskar med dessert, drinkar och ibland spontana extrashower i vårt lilla innersta rum.

Kristian Skovbo dansk trollkarl

Kristian Skovbo

En från Danmark känd magiker som med sitt humoristiska trolleri röjt stora framgångar inte bara i Danmark utan även internationellt. En omväxlande magiker med en mycket spännande repertoar.
René Jensen trollar fram en öl ur sin sko

René Jensen

René Jensen är ansedd som en av Danmarks mest erfarna trollkarlar. René har arbetat heltid som magiker sedan 1994. Grunden och styrkan i Renés trollkonster är enkelheten och glädjen i framförandet.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm

Ruter

Skummad pumpasoppa
Poulet au vin rouge
Dessert
Pris: 460 kr
Läs om Meny Ruter
Restaurang och show i Stockholm

Dessert

Bavaroise Caramel
En liten chokladtryffel Passion Noir
Persika- & Jalapeñoglass
Vit Chokladmousse
Pris: - kr
Läs om Meny Dessert
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.