Onsdag, 18 mar 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ onsdag, 18 mar 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦
Du och ditt sällskap är välkomna till trolleri­restaurangen Magic Bar. Äntligen börjar våren titta fram, och våra artister har kommit ur sina vinteriden. Denna onsdagkväll kommer skickliga troll­konst­närer uppträda för dig och ditt sällskap.
✦ Aktuellt program ✦

Denna dag har vi ett speciellt program som vi är speciellt stolta över. Vi kallar det för "Close-up Deluxe".
Efter du och ditt sällskap är klara med huvudrätten, så bjuds ni in till vårt inre rum där vi arrangerat en liten intim teatersittning. Med förhållanden som är idealiska för både dig och artisten, kommer du och dina vänner att få se magikonster på en nivå du aldrig sett förut.

Kristian Skovbo dansk trollkarl

Kristian Skovbo

En från Danmark känd magiker som med sitt humoristiska trolleri röjt stora framgångar inte bara i Danmark utan även internationellt. En omväxlande magiker med en mycket spännande repertoar.
René Jensen trollar fram en öl ur sin sko

René Jensen

René Jensen är ansedd som en av Danmarks mest erfarna trollkarlar. René har arbetat heltid som magiker sedan 1994. Grunden och styrkan i Renés trollkonster är enkelheten och glädjen i framförandet.

Vi bjuder på inträdet!

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.