Alla Hjärtans Dag på Magic Bar
Alla Hjärtans Dag 2015

Dinnershow ✦ lördag, 14 feb 2015

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

När du och din vän anländer till vår restaurang blir ni väl mottagna och strax därpå börjar en kärleksfullt komponerad meny att serveras, varvad med små magiska tablåer som vi döpt till ”Love, Love, Magic, Love”.
Artisterna i denna show är sinneskonstnären Ray Matson som vet vad du tänker innan du ens vet det själv, Evy Maroon som förför med humoristiska och burleska äventyr samt Rasmus Wurm som är är gränsöverskridande Jojo-ekvilibrist.
Tillsammans skapar de en upplevelse som du och din vän med glädje kommer att minnas i många år framöver!
För en mer utförlig presentation av show och meny, klicka här: Alla Hjärtans Dag – middagsshow på Magic Bar.

✦ Aktuellt program ✦

Programmet presenteras inom kort.

Ray Matson lyssnar med stetoskop på en dödskalle

Ray Matson

När Ray står framför dig och ser dig i ögonen, så spelar det ingen roll att du vet att allt bygger på psykologiska illusioner och tricks, för det känns som äkta tankeläsning ändå.
Ray Matson
Evy Maroon burlesk

Evy Maroon

En neo-burlesk­stjärna som övergav Holland för att med sin värme tina upp tjälen i den svenska folk­själen. Med precision och humor svingar hon sina "tassels" så elegant att ingen blir oberörd.
Evy Maroon
Rasmus Wurm med såpbubblor

Rasmus Wurm

Med sitt enastående jojo­nummer har Rasmus Wurm över­raskat människor i hela världen och har med sin charm lockat fram publik­ens skratt och välvilja.
Rasmus Wurm

Pris kommer sättas senare.

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.