Torsdag, 12 Feb 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ torsdag, 12 Feb 2015

✦ Välkommen ✦

 Ikväll är det fritt inträde!

✦ Aktuellt program ✦

Under showkväll har vi oftast minst två artister. Du ser dem presenterade till höger.
Det rekommenderas att du och ditt sällskap anländer mellan kl. 18 och 19. När ni har satt er ned och har beställt något att dricka så får ni besök vid bordet av kvällens artister som "värmer upp" med att visa dig och dina vänner sanslösa finger­färdighets­konster.
Eftersom du förbeställt showmenyn, så blir serveringen smidig och efter du är klar med förrätten så startar Akt 1 på scenen.
Första akt är c:a 20 minuter, ibland kan det vara en "rookie" och ibland ett fullblodsproffs.
Efter huvudrätten blir det Akt 2 på scenen, c:a 40 minuters lysande underhållning med någon av landets främsta trollkonstnärer.
Därefter fortsätter kvällen så länge du önskar med dessert, drinkar och ibland spontana extrashower i vårt lilla innersta rum.

David Persson

David Persson blev Svensk Mästare i Magi 2012 och tillhör den lilla skara som livnär sig på sitt trolleri! Han skulle aldrig gå så långt att kalla sig för komiker men roligt blir det när humor och magi korsbefruktas på scenen.
David Persson

Dozzie

Dozzie har trollat i snart 20 år och är fortfarande inte trött. Hans vanliga publik består oftast av våra yngre medborgare, men på Magic Bar showar han lika väl för våra medelålders medborgare.
Dozzie

Fritt inträde!

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.