Lördag, 24 Jan 2015
Restaurang med show i Stockholm

Dinnershow ✦ lördag, 24 Jan 2015

✦ Välkommen ✦

Denna kväll är fullbokad.

✦ Aktuellt program ✦

Under showkväll har vi oftast minst två artister. Du ser dem presenterade till höger.
Det rekommenderas att du och ditt sällskap anländer mellan kl. 18 och 19. När ni har satt er ned och har beställt något att dricka så får ni besök vid bordet av kvällens artister som "värmer upp" med att visa dig och dina vänner sanslösa finger­färdighets­konster.
Eftersom du förbeställt showmenyn, så blir serveringen smidig och efter du är klar med förrätten så startar Akt 1 på scenen.
Första akt är c:a 20 minuter, ibland kan det vara en "rookie" och ibland ett fullblodsproffs.
Efter huvudrätten blir det Akt 2 på scenen, c:a 40 minuters lysande underhållning med någon av landets främsta trollkonstnärer.
Därefter fortsätter kvällen så länge du önskar med dessert, drinkar och ibland spontana extrashower i vårt lilla innersta rum.

Mentalist

Riku Koponen

Mentalisten som gjorde succé i programmet Fenomen. Från Göteborg kommer mystikern som blandar magi och psykologi. Du häpnar när Riku leker med dina sinnen och lockar dig att avslöja dina dolda tankar.
Riku Koponen

Petter Sjöstrand

Petter Sjöstrand är en glad Ålänning som är helt suverän på mingeltrolleri. Han är också en imitatör och har mycket finurliga tricks i bakfickan.
Petter Sjöstrand

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm
Restaurang och show i Stockholm

Ruter

Skummad pumpasoppa
Poulet au vin rouge
Dessert
Pris: 460 kr
Läs om Meny Ruter
Restaurang och show i Stockholm

Dessert

Bavaroise Caramel
En liten chokladtryffel Passion Noir
Persika- & Jalapeñoglass
Vit Chokladmousse
Pris: - kr
Läs om Meny Dessert
Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.