Tisdag, 16 dec 2014
Julvarieté 2014

Dinnershow ✦ tisdag, 16 dec 2014

Arkiverad sida! Söker du underhållning så rekommenderas föreställningen Mystique.

✦ Välkommen ✦

Denna decemberdag, när det blir kallare och kallare utomhus, bjuder vi in dig och ditt sällskap till värmen på Magic Bar där vi stolt presenterar vår magiska Julvarieté. Den julmat som du och dina vänner avnjuter kommer att ackompanjeras av komiska klurigheter, magiska mirakler, andlös akrobatik, finska flickor, skäggiga skojare, flyhänt fingerfärdighet, ett jumbolass jullåtar samt ett stort antal allitterationer.
Kvällens underhållning leds av trollkonstnären Tom Stone, och han backas upp med glada Simsalabim-rop av den förvuxne tomtenissen Stefan Eriksson. För att ge nån slags stil och klass på showen, så kontrapunkteras magiunderhållningen med avancerad akrobatik framfört av det finska fenomenet Milla från artistgruppen Duo Knotcase.
Detta är en annorlunda julvarieté som du inte bör missa!

✦ Aktuellt program ✦

Magic Bars Julbuffé innehåller de allra godaste rätterna från både det traditionella och det moderna julbordet. Du och ditt sällskap beställer dryck vid bordet, och i en behaglig takt bjuds du och dina vänner in till julbuffén som fyller hela vårt innersta rum.
Du kommer givetvis att fylla på tallriken flera gånger, men för att du ska få en liten paus ibland för att öka aptiten, så har vi klämt in en julvarieté med ett flertal små shownummer av våra magiska julbordsartister.
Läs mer om julbordsprogrammet.
Obs öppettid
Vi öppnar dörrarna kl 18:30

Trollkarlen med skägget!

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson är en klurig och fantasifull trollkarl. Flertalet av hans nummer är exklusivt framtagna för Magic Bar och kan endast ses här.
Stefan Eriksson

Julbuffé och show: 645 kr

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

✦ Magic Bar meny ✦

Magic Bar Julbuffé

Julbordets varmrätter 
Julskinka 
Magisk ostbricka 
Rökt & Gravad Lax 
Sallader & Röror 
Sillinläggningar 
Smårätter från kusten 
Smårätter från lantgården 
Vinterns dessertbord 
Läs om Meny Magic Bar Julbuffé

(Dryck tillkommer)

Datumet har passerat!

Men boka gärna vid ett senare datum! :-)

Avbokning

Vi är tvungna att vara strikta gällande sena avbokningar. När vi fått din bokning beställs råvaror och andra gäster nek­as. Att ej komma, eller avboka sent, orsakar förluster då råvaror för­gås och tomma platser hinner ej fyllas.
Avbokning måste ske senast kl. 11.00 dagen innan bokat datum för att undvika debitering av inträde och beställda menyer. För större sällskap krävs mer förvarning, minst 3 dagar innan.