Aktuellt

Julen på Magic Bar.

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

Julen på Magic Bar.
Vilken härlig tid det är nu, mörkt på kvällarna och julen närmar sig med stormsteg.
Redan nu på torsdag den 27 november har vi premiär för vårt julbord och på scenen är Thorsten Andreassen och i salongen Stefan Eriksson.
På fredag den 28 nov gästas vi av två internationella magiker och på lördag den 29 nov är det Johan Ståhl som trollar.
Vi på Magic Bar planerar för fullt inför vår magiska julbuffé som är ett gående julbord med kalla och varma rätter samt desserter. Vi har plockat ut det bästa från julens smaker.
Redan när du och ditt sällskap anländer så möter vår egna ”jultomte”, Stefan Eriksson upp utanför entrén och bjuder på rykande het glögg och krispiga pepparkakor. Lite trolleritricks kommer du också att få se.
När ni väl sitter till bords i värmen och fått era beställda drycker så är det bara att hugga in på julbordet eller som vi på Magic Bar säger, en magisk julbuffé.
Rätt som det är och lite då och då så kommer en av julens trollkarlar fram till ditt bord och förbluffar dig med sina mirakler.
Vid nio tiden börjar Magic Bars julvarieté med magi och akrobatik. Tom Stone, Stefan Eriksson och Milla är artisterna. Den showen har premiär den 1 december och körs sen varje kväll fram till 20 december.
Väl mött på Magic Bar!

En Magisk Höst

Nyheter

Det har varit en finfin sommar för oss på Magic Bar. Extra roligt är att vi fått besök av flera utländska trollkarlar som varit i Sverige på semester. Och alla har haft en önskan att få uppträda på Magic Bar, vilket gör oss …

En Magisk Höst

Nu är sommaren här!

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

Öppet hela sommaren. Magic Bar, som är Norra Europas enda restaurang med trolleriema, kommer att ha öppet hela sommaren och vi som alla andra hoppas på fint väder så vi kan sitta ute på vår trevliga ute servering. Varje kväll har vi som …

Nu är sommaren här!

Valborgspecial

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

På Valborgsmässoafton den 30 april kommer vi att trolla in våren. Ni får uppleva en helkväll i magins tecken med bl.a Tom Stone och John Henry som är nybliven svensk mästare i trolleri. Du kommer att få se John Henrys vinnarakt på onsdag. …

Valborgspecial

Påsktävling 2014

Nyheter

Under hela påskaftonen, från tidig morgon till sena natten, har du chans att vinna en exklusiv trerätters meny genom att finna sju påskägg som vi gömt på hemsidan.

Påsktävling 2014

Shower i April

På scen!
Program för April på magisk restaurang i Stockholm

April är en spännande månad! Unika shower med internationella artister och svenska stjärnor. Under påskhelgen har vi påskbuffé, specialshow och matiné för familjen, samt överraskningsshow på Valborg.

Shower i April

Fantastisk Festival

Vimmel
Uppsala Magic & Comedy festival

I April är det premiär för en sanslös festival med magi och ståupp i Uppsala. Vi på Magic Bar vet redan att det kommer bli succé, för arrangören är vår allra första artistbokare Johan Ståhl.

Fantastisk Festival