Aktuellt

Magiskt Julbord i Stockholm

Nyheter
Julgranskulor och julbordsshow

Stockholms mest magiska julbord

För sjätte gången anordnar Magic Bar ett julbord i Stockholm med både klassiska och moderna julrätter, samt en julbordsshow. Första gången var i December 2010, och då var det ett rätt blygsamt arrangemang. Men sedan dess har vår speciella kombination av julbordsrätter och magisk julshow blivit så populär att vi i år är tvungna att tidigarelägga starten för att alla ska få chansen att boka. I år startar vi redan den 19:e November!

Julbordsshow

I år kommer den fantastiske Nalle att vara julbordsshowens huvudaktör, med viss hjälp av den förvuxne tomtenissen Stefan Eriksson. Detaljer om föreställningen kommer presenteras sista veckan i September.

Julbuffé

Ett utsnitt av vilka rätter som ingår i vårt julbord kan du se genom att klicka på denna länk: Julbordsmeny.

Boka julbord

Det finns flera sätt du kan boka på. Antingen via formuläret på sidan där vi presenterar årets julbord, eller via de separata datumen på vår Dinnershowsida, eller så kan du ringa något av telefonnumren på vår kontaktsida. Sätten är många – men det enda som är väsentligt är att du hör av dig ganska snart, för det bokar redan på i en häpnadsväckande takt!

Magiresa sommaren 2015

Vimmel
En karta över den magiska resan genom skandiavien

Vår skandinaviska magiresa blev ett äventyr. Från Sverige via Öland landade vi i Danmark där vi såg cirkusshower, magiföreställningar och knöt intressanta kontakter. Återfärden gick via rekvisitahandlare i Halmstad och magiska kreatörer i Norrköping.

Magiresa sommaren 2015

Storslaget gästspel

På scen!
Shin Lim & Eric Jones

Ett internationellt gästspel av två amerikanska stjärnor. Shin Lim, som blev världsmästare i kortmagi i somras. Och Eric Jones, som är en modern mästare med mynt. Om du nån gång funderat på att gå på Magic Bar och se en show, så är just denna kväll ett hett tips.

Storslaget gästspel

Höstpremiär 2015

Nyheter
Tre trollkarlar på höstpremiären

4-5 September sparkar vi igång säsongen med en tvådagars höstpremiär. För att riktigt visa spännvidden inom svensk magi består premiär­programmet av neoklassisk vacker magi, skruvad humor och bisarrt omöjliga korttrick.

Höstpremiär 2015

Nu kör vi igen!

Nyheter
Edith Ruprecht

Under hela Juni har vi haft fullt med internationella artister på Magic Bar. De har gått världens första vidareutbildning på universitetsnivå, på Stockholms Konstnärliga Högskola. På dagarna har de pluggat avancerad magi, och på kvällarna har de roat våra gäster.

Nu kör vi igen!

Vi glädjs över våra vänner Brynolf & Ljungs framgångar på TV4!
Dels är de med i Sommarkrysset och dels går deras serie ”Street Magic” i repris. Klicka här och se serien!

Förutsades den 21 juni, 2015

Magisk Världsmästarshow

På scen!
Världsmästarshow

Tre svenska trollkarlar ska tävla i sommarens VM i magi. Håkan Berg, Simon Almers och Jacob Schenström. Visa din support och se dem & magiprofessorn David Sousa i vår världsmästarshow 12-13 Juni. Fyra magiker i världsklass och en matchande trerätters meny.

Magisk Världsmästarshow