Aktuellt

Sportlov på Magic Bar

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

Sportlovserbjudande

Veckorna 7, 8 och 9

Tisdagar och onsdagar

De här kvällarna är det en trollkarl i salongen som kommer fram till ditt bord och då får du se de mest häpnadsveckande magiska konster och trick på riktigt nära håll.

Vi serverar en meny med olika förrätter, varmrätter och efterrätter som du kan beställa ifrån. Om du och ditt sällskap hellre bara vill ta något att dricka i baren så går det också bra.

Dessa kvällar är det fritt inträde.

Torsdagar på Magic Bar

Torsdagarna är lite extra speciella för då är det inte bara det att trollkarlen kommer fram till ditt bord och trollar utan lite senare på kvällen så blir det en scenshow i två akter med två magiker. Det är alltså en helkväll med mat och underhållning. På torsdagar tar vi ut en showavgift på 150 kr.

Sportlovserbjudande på torsdagarnas magishow
Meny Ruter
Creme Ninon

Det är en soppa gjord på passerade gröna ärter och smaksatt med vit tryffelolja.

Grillat Majskycklingbröst

Som serveras med rostad potatis och betor, kycklingbuljong och pinjenötter

Priset för menyn är 245 kr (ordinarie pris 445 kr) Barn 7-12 år betalar halva priset.

Kom ihåg att du uppger sportlovserbjudandet när du bokar bord för att få ta del av rabatten.

Det finns även andra showmenyer för dig som vill lyxa till det lite extra. Du kan läsa mer om dem under dinnershow och där ser du också aktuellt program.

Väl mött på Magic Bar!

 

 

 

Alla Hjärtans 2015

På scen!
Alla Hjärtans Dag 2015

Våra specialshower vid Alla Hjärtans Dag är så populära att det snabbt blir fullsatt. I år testar vi därför även en Matinébjudning på eftermiddagen. Om du vill ge din vän eller partner en oförglömlig upplevelse, så ta en titt på årets program!

Alla Hjärtans 2015

Jubileumsåret 2015

På scen!
Jubileum-Fem

Vi firar fem år med femrättersmeny och fem artister på scen. Ett stort jubileum med ett frossande i talang och mat. Men innan dess kommer Brynolf & Ljung med sin show direkt ifrån Las Vegas. Vi startar alltså året med ett fyrverkeri av stjärnor!

Jubileumsåret 2015

Vårt julbord ägde rum i Magic Bar och där bjöds det på show, magi, god mat och en hel del skratt. Gårdagen kunde helt enkelt inte bli bättre än så. Jag är helnöjd!

Natalie
Uppstod ur intet den 7 december, 2014

Julen på Magic Bar.

Nyheter
Jul på Magic Bar

Julen på Magic Bar. Vilken härlig tid det är nu, mörkt på kvällarna och julen närmar sig med stormsteg. Redan nu på torsdag den 27 november har vi premiär för vårt julbord och på scenen är Thorsten Andreassen och i salongen Stefan Eriksson. …

Julen på Magic Bar.

After all the magic, the owner of Magic Bar Stockholm also took us on a tour of the places, pointing out interesting details. There were chairs bought from some antique shop that had been sat on by famous people, there were lots of optical illusions and trick art, and much much more.

Jonas Sjöbergh
Trollades fram den 23 november, 2014

Redan vid fördrinken fick jag alla mina fördomar krossade av en man som trollade brallorna av mig.
Så sjukt imponerande!!!

Camilla Gervide
Noterades glatt den 19 november, 2014

En Magisk Höst

Nyheter

Det har varit en finfin sommar för oss på Magic Bar. Extra roligt är att vi fått besök av flera utländska trollkarlar som varit i Sverige på semester. Och alla har haft en önskan att få uppträda på Magic Bar, vilket gör oss …

En Magisk Höst

Nu är sommaren här!

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

Öppet hela sommaren. Magic Bar, som är Norra Europas enda restaurang med trolleriema, kommer att ha öppet hela sommaren och vi som alla andra hoppas på fint väder så vi kan sitta ute på vår trevliga ute servering. Varje kväll har vi som …

Nu är sommaren här!

Valborgspecial

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

På Valborgsmässoafton den 30 april kommer vi att trolla in våren. Ni får uppleva en helkväll i magins tecken med bl.a Tom Stone och John Henry som är nybliven svensk mästare i trolleri. Du kommer att få se John Henrys vinnarakt på onsdag. …

Valborgspecial