Aktuellt

Påsken på Magic Bar

Nyheter

Det har blivit en tradition att vi på Magic Bar serverar ett påskbord med kalla och varma påskinspirerade rätter och desserter, och så även i år, påsken 2015.

Kvällsföreställningarna

Påskbuffén serveras från kl 18:00 på Skärtorsdagen, Långfredagen och Påskafton.

Under tiden du och ditt sällskap äter av påskmaten så kommer kvällens magiker att gå runt i salongen och trolla för er. Riktigt häftigt att se trolleri på så nära håll.

Senare på kvällen får du uppleva en scenshow i magins tecken. Det kommer att vara en krogshow i två akter och du kommer att förbluffas av fascinerande trolleri med mycket humor.

Extra Barn- och familjeföreställning

På Långfredagen kl 14:00 har vi en extra familjeföreställning.

Medan du äter av buffén så kommer du att få se Arkadia trolla vi ditt bord och då är det trolleri på riktigt kan man tycka.

Efter att du ätit av buffén så blir det en scenshow, då är showen anpassad till alla åldrar. Denna speciella krogshow med barntrolleri har blivit väldigt uppskattad genom åren. Även på den föreställningen uppträder Magikern och Gycklaren Arkadia som är en trollkarl och artist som reser runt och trollbinder både barn och vuxen publik. Han är nyligen hemkommen från Mexico.

Klicka här för bordsbokning och mer information.

Väl mött på Magic Bar!

Sportlov på Magic Bar

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

Sportlovserbjudande Veckorna 7, 8 och 9 Tisdagar och onsdagar De här kvällarna är det en trollkarl i salongen som kommer fram till ditt bord och då får du se de mest häpnadsveckande magiska konster och trick på riktigt nära håll. Vi serverar en …

Sportlov på Magic Bar

Alla Hjärtans 2015

På scen!
Alla Hjärtans Dag 2015

Våra specialshower vid Alla Hjärtans Dag är så populära att det snabbt blir fullsatt. I år testar vi därför även en Matinébjudning på eftermiddagen. Om du vill ge din vän eller partner en oförglömlig upplevelse, så ta en titt på årets program!

Alla Hjärtans 2015

Jubileumsåret 2015

På scen!
Jubileum-Fem

Vi firar fem år med femrättersmeny och fem artister på scen. Ett stort jubileum med ett frossande i talang och mat. Men innan dess kommer Brynolf & Ljung med sin show direkt ifrån Las Vegas. Vi startar alltså året med ett fyrverkeri av stjärnor!

Jubileumsåret 2015

Vårt julbord ägde rum i Magic Bar och där bjöds det på show, magi, god mat och en hel del skratt. Gårdagen kunde helt enkelt inte bli bättre än så. Jag är helnöjd!

Natalie
Knåpades ihop den 7 december, 2014

Julen på Magic Bar.

Nyheter
Jul på Magic Bar

Julen på Magic Bar. Vilken härlig tid det är nu, mörkt på kvällarna och julen närmar sig med stormsteg. Redan nu på torsdag den 27 november har vi premiär för vårt julbord och på scenen är Thorsten Andreassen och i salongen Stefan Eriksson. …

Julen på Magic Bar.

After all the magic, the owner of Magic Bar Stockholm also took us on a tour of the places, pointing out interesting details. There were chairs bought from some antique shop that had been sat on by famous people, there were lots of optical illusions and trick art, and much much more.

Jonas Sjöbergh
Trummades fram den 23 november, 2014

Redan vid fördrinken fick jag alla mina fördomar krossade av en man som trollade brallorna av mig.
Så sjukt imponerande!!!

Camilla Gervide
Postades den 19 november, 2014

En Magisk Höst

Nyheter

Det har varit en finfin sommar för oss på Magic Bar. Extra roligt är att vi fått besök av flera utländska trollkarlar som varit i Sverige på semester. Och alla har haft en önskan att få uppträda på Magic Bar, vilket gör oss …

En Magisk Höst

Nu är sommaren här!

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

Öppet hela sommaren. Magic Bar, som är Norra Europas enda restaurang med trolleriema, kommer att ha öppet hela sommaren och vi som alla andra hoppas på fint väder så vi kan sitta ute på vår trevliga ute servering. Varje kväll har vi som …

Nu är sommaren här!