Aktuellt

Grattis till Brynolf och Ljung!

Nyheter
Brynolf och Ljung Streetmagic

Nu har Peter och Jonas haft sin premiär av sitt TV program Brynolf & Ljung Street Magic på TV 4!

Vi på Magic Bar är så stolta att vi nästan spricker.

De har repteterat och testat nya trick på våra gäster nästan varje dag här på Magic Bar under januari och februari! De har jobbat sanslöst hårt och det finns fortfarande spår av dem kvar på Magic Bar – signerade spelkort som sitter fast halvt in i taket m.m!

Även innan TV-serien har Brynolf & Ljung varit regelbundet återkommande magiker hos oss på Magic Bar, både med scenshow och mingeltrolleri – eller ”Street Magic” om man hellre vill kalla trolleri på riktigt nära håll för.

Det är spännande att se så här bra trolleri på TV. Det är en ännu mer slående upplevelse att se det ‘live’ som här hos oss på Magic Bar där man kan uppleva det på riktigt med trollkarlen alldeles intill. Då blir det verkligen ”närkontakt av tredje graden”.

Vi har nya artister varje vecka och när du minst anar det så återkommer Brynolf & Ljung på vår scen, så håll utkik på vår programsida. Fram tills dess kan du se dem via deras program här (tillgängligt några dagar framöver):
Premiäravsnittet

Avsnitt 2

Avsnitt 3

Återigen, ett stort Grattis till våra vänner Brynolf och Ljung för en suverän TV serie. Bra jobbat!BRYNOLF O LJUNG STREET MAGIC

Påsken som varit.

Vimmel
En trollkarl kommer ridande på en liten drake utanför Magic Bar

Det var ett riktigt häftigt påskfirande hos oss på Magic Bar. Arkadia och John-Henry gjorde stor succé och trollade både vid buffén och från scenen. På matinéföreställningarna togs gästerna emot utanför Magic Bar med Arkadia ridande på sin drake Sötnos vilken gladde alla …

Påsken som varit.

…det blev några promenader genom de häftiga lokalerna, där det fanns mycket att titta på!

Malin Karlberg
Framtrollades den 27 mars, 2015

Nu händer det mycket!

Nyheter

Nu behöver du inte fråga dig vad man kan göra i Stockholm. På Magic Bar händer alltid något nytt och överraskande och vi jobbar hårt med vår lilla showkrog för att det ska vara underhållning av toppklass. Varje kväll händer det något nytt …

Nu händer det mycket!

Auch die Show übertraf meine Erwartungen in jeder Hinsicht und lies mich die Welt der Illusion und Magie mit anderen Augen betrachten.

Nicola
Klottrades ned den 18 mars, 2015

Sportlov på Magic Bar

Nyheter
Restaurang med show i Stockholm

Sportlovserbjudande Veckorna 7, 8 och 9 Tisdagar och onsdagar De här kvällarna är det en trollkarl i salongen som kommer fram till ditt bord och då får du se de mest häpnadsveckande magiska konster och trick på riktigt nära håll. Vi serverar en …

Sportlov på Magic Bar

Alla Hjärtans 2015

På scen!
Alla Hjärtans Dag 2015

Våra specialshower vid Alla Hjärtans Dag är så populära att det snabbt blir fullsatt. I år testar vi därför även en Matinébjudning på eftermiddagen. Om du vill ge din vän eller partner en oförglömlig upplevelse, så ta en titt på årets program!

Alla Hjärtans 2015

Jubileumsåret 2015

På scen!
Jubileum-Fem

Vi firar fem år med femrättersmeny och fem artister på scen. Ett stort jubileum med ett frossande i talang och mat. Men innan dess kommer Brynolf & Ljung med sin show direkt ifrån Las Vegas. Vi startar alltså året med ett fyrverkeri av stjärnor!

Jubileumsåret 2015