Aktuellt

Unik showkväll med Magic Thor!

På scen!

Varje show är unik med Thorsten aka Magic Thor. Det vet alla som sett honom uppträda.

Gatuartisten, gycklaren, stå-upp-komikern, jonglören och inte minst trollkarlen Thorsten Andreassen har firat 30 år som artist och uppträtt i hela världen.

När han drabbar publiken på den magiska baren vid Karlaplan denna gång, har han med sig en gäst. Det är David Eriksson, mer känd under det fantasieggande artistnamnet Baldwithballs.

baldwithballsdavid

David kommer just tillbaka från en turné i Australien där han rest runt med sin soloshow. Tidigare har han uppträtt med det världskända varietésällskapet La Soirée berättar Thorsten.

David har även uppträtt med Cirkus Cirkör och kanske någon i stockholmspubliken såg honom i soloshowen Pink on the Inside på Södra Teatern förra året.

Vi ska turas om litegrann på scen, vi har inte riktigt bestämt precis hur eller i vilken ordning, men det blir ett par unika och kul kvällar, lovar Thorsten.

Boka lördag 23 april

Läs intervju med Thorsten

Besök Thorstens hemsida

Prenumerera på Thorstens youtubekanal

Följ Thorsten på twitter
Besök Davids hemsida

Prenumerera på Davids youtubekanal

Gilla Davids fan-page på Facebook

Följ David på twitter

 

Silver tänker ta guld

På scen!

Henrik Silver tänker ta guld och kommer till den magiska baren vid Karlaplan laddad med nya tricks. Hans ”mind skills” har förbryllat och fascinerat många i flera år, men nu tar han sin mentalism och tankeläsning till nya höjder. Välkomna till ett par fascinerande och förbryllande krogkvällar!

Silver tänker ta guld

Jens öppnar ditt eget inre rum

På scen!

Känslan av att förundras över sig själv och sin egen förmåga. Det är något som Jens Jadbäck hoppas att publiken den 5, 6 och 7 april tar med sig hem. Jens kommer att börja med att gå runt bland borden och lära känna publiken och sedan blir det en close up- show, magi på nära håll, i det inre rummet. Publiken är ständigt involverad med sina egna egenskaper och påverkar föreställningen Varje individ är unik och det är lite vad min föreställning går ut på. Jag kommer att kombinera visuell magi med mentalism, eller vad som kallas tankeläsning.

Jens öppnar ditt eget inre rum

Internationellt gästspel som will blow your mind

På scen!

Fritz med Z har vunnit många priser och turnerat runtom i världen med utsålda hus på fyra kontinenter. Bland annat har han uppträtt på världsberömda Magic Castle i Hollywood. Nu är han tillbaka hos den magiska baren på Karlaplan.
Nederländerna har en lång och gedigen magitradition och Fritz Alkemade från Amsterdam tillhör de allra bästa.
– På fredagen och lördagen kommer jag att framföra min show ”Let´s Go Dutch” som jag turnerat med på många ställen världen över. Showen, som är prisbelönt, är fylld av energi och jag interagerar mycket med publiken. Jag älskar publiken på Magic Bar, säger Fritz. De vill ha kul och de uppskattar verkligen magi

Internationellt gästspel som will blow your mind

Magiska Mysterier – pristävling!

På scen!

Många familjer har följt Arkadia och Doktorn i Magiska Mysterier. Deras fantasivärld är känd av många barn och nu finns möjligheten att möta karaktärerna i verkligheten!

För att öka spänningen, utlyser Magic Bar en pristävling:

Vad heter ugglan?

Rätt svar belönas med buffé för en person. Dragningen kommer att ske under lördagens familjeföreställning klockan 14.

Magiska Mysterier – pristävling!

Bredenbergsk magi!

Nyheter

Idag och imorgon kan du låta dig förvillas av Lars Bredenbergs close-up magi. Magi på nära håll som roar och förbryllar. ”Det som driver mig är att ge folk en upplevelse som de kommer ihåg länge efteråt. Att träffa på gäster långt efter en föreställning och de berättar att de fortfarande pratar om hur trevligt de hade och hur bra alla tricken var – det är helt det bästa som finns!

Bredenbergsk magi!