Aktuellt

Höstpremiär 2015

Nyheter
Tre trollkarlar på höstpremiären

Nu lider sommaren emot sitt slut. Inom kort packar vi ihop uteserveringen och låter utemöblerna vila från sommarens äventyr fram tills nästa år. De får ge plats för höstens magiska säsongsstart.
Den 4-5 September sparkar vi loss med en tvådagars höstpremiär. Det är många spännande artister och shower som har planerats in under hösten. Internationella världsmästare och världsartister varvas med våra inhemska talanger. Men för att riktigt visa spännvidden har vi bokat in en högst varierad trio till höstpremiären.

  • Jonas Södergren – En modern clown i gränslandet mellan komiker och skådespelare, vars skruvade humor är lika skrattinbjudande som svårbeskriven.
  • Axel Adlercreutz – Tillhör svensk magis avantgarde. Ena foten i klassiskt trolleri och den andra foten i ett kreativt och nyskapande universum som inte ens hunnit namnges. Axels trolleri är förbluffande och uppseendeväckande vackert.
  • Erik Nordvall – En virtuos med kortleken som låtit sig inspireras av kortmagi från den Spanska skolan men har lyckats kombinera den med norrländsk list och slugfärdighet, med bisarrt omöjliga korttrick som följd.

Nya showmenyer kommer även att lanseras vid höstpremiären. Dessa kommer presenteras den 7 augusti.

Läs gärna mer om Höstpremiären!

Säsongsstart på Magic Bar

Nu kör vi igen!

Nyheter
Edith Ruprecht

Under hela Juni har vi haft fullt med internationella artister på Magic Bar. De har gått världens första vidareutbildning på universitetsnivå, på Stockholms Konstnärliga Högskola. På dagarna har de pluggat avancerad magi, och på kvällarna har de roat våra gäster.

Nu kör vi igen!

Vi glädjs över våra vänner Brynolf & Ljungs framgångar på TV4!
Dels är de med i Sommarkrysset och dels går deras serie ”Street Magic” i repris. Klicka här och se serien!

Trummades fram den 21 juni, 2015

Magisk Världsmästarshow

På scen!
Världsmästarshow

Tre svenska trollkarlar ska tävla i sommarens VM i magi. Håkan Berg, Simon Almers och Jacob Schenström. Visa din support och se dem & magiprofessorn David Sousa i vår världsmästarshow 12-13 Juni. Fyra magiker i världsklass och en matchande trerätters meny.

Magisk Världsmästarshow

Mycket händer på Magic Bar!

Nyheter

Uteserveringen är på plats och solen tittar precis fram. Det är mycket som sker dessa dagar. Vi har en supershow med buffé på Mors Dag, det blir en världsmästarshow med fyra artister och under alla övriga kvällar blir du underhållen av internationella artister.

Mycket händer på Magic Bar!

Grattis till vinnaren!

Nyheter

Väldigt många deltog i vår Facebooktävling och uppgiften var svår att välja en vinnare, men till slut fanns bara ett namn kvar! Alla på Magic Bar gratulerar vår facebookvinnare Angela Jansson!

Grattis till vinnaren!