Brynolf & Ljung

Brynolf & Ljung
Peter Brynolf och Jonas Ljung är två lysande stjärnskott ur en ny generation trollkarlar. Med charm, humor och fingerfärdighet skapar de shower där underhållningsvärdet står i centrum. De flesta känner dem från någon av morgonsofforna eller “Talang 2009” där de vann Svenska folkets hjärtan och fick enastående recensioner av juryn.
2009 representerade de Sverige vid FISM (Trolleri-VM) i Beijing där de tog en silvermedalj i grenen Comedy Magic. Därefter har vägen gått via egna shower på svenska teatrar samt framträdanden i Brittisk TV, bl.a. ”Penn & Teller: Fool Us!” och ”Britain’s Got Talent”, och har dessutom fått en egen TV-serie på TV4: Brynolf & Ljung – Street Magic
Här på Magic Bar kan man regelbundet se hur Peter och Jonas tänjer på gränsen för vad som räknas som trolleri. Förvänta dig inte kaniner och höga hattar utan snarare silvertejp, graffitti och paintballpistoler! Humor, musik och publik-medverkan kombineras i ett högt tempo med illusioner och specialeffekter. Den här showen liknar ingenting du har sett tidigare!
Hemsida: www.brynolfandljung.com
Facebook: Brynolf&Ljung
Email: jonas@brynolf-and-ljung.com
Tel: 070-856 73 64
Peter Brynolf skrattar och ler.

Peter Brynolf

Peter Brynolf använder fingerfärdighet, humor och charm för att komma riktigt nära sin…

Läs mer
Jonas Ljung med mic

Jonas Ljung

Jonas Ljung är en sån där perfekt svärmorsdröm som normalt bara finns i…

Läs mer