Johan Ståhl

Hej! Mitt namn är Johan Ståhl.

Jag är en vanlig kille med ett ovanligt jobb. Jag är trollkarl.
Under mina år som professionell trollkarl har jag uppträtt på företagsevent, galor, och TV-inspelningar. På sistonde har jag även jobbat en helt del utomlands, i USA, Kina, Korea, Japan, Italien, England, Spanien, osv. Jag är även arrangör för Uppsala Magic & Comedy festival, där jag även uppträder under det innovativa artistnamnet Johan Ståhl. Jag är även kursansvarig för västvärldens första högskoleutbildning för proffmagiker. Mina shower fungerar väl på egen hand, men när de kombineras skapas en helhet som är större än delarna, en helkväll i magins tecken!

Johan Ståhl med mikrofonClose-up magi

Detta är en form av magi som upplevs extra starkt eftersom showen sker så nära inpå åskådarna. Fokus ligger på effektfull magi, korttrick blandas med svävande sedlar och jättemynt som trollas fram. De varianter av Close-up magi jag kan erbjuda är följande.

Close-up show: Tänk dig en intim & exklusiv föreställning där max femtio personer är bjudna, alla sitter nära inpå och har dessutom möjlighet att interagera i showen.

Mingeltrolleri: Vill du att dina gäster snabbt ska bli avslappnade och på gott humör?
Genom att gå från sällskap till sällskap och visa min magi, ser jag till att alla snart har ett gemensamt ämne att prata om. Denna typ av underhållning passar bra till fördrinksmingel, middagar och i mässhallar.

Johan Ståhl med sågScenshow

Den här föreställningen passar bland annat till kaffet efter en god middag, som avbrott mellan olika talare men även som fristående helkvällsunderhållning.

Företagsanpassad show: I denna föreställning blandas omöjliga magiska effekter med roliga förpackningar, samt att jag väver in nyckelpersoner från företaget och gör dem till kvällens stjärnor.

Magisk konferencier: Vid prisutdelningar, seminarier och konferenser är det ofta viktigt att man har någon som väver samman tillställningen till en helhet. Som magisk konferencier kan jag använda min magi för att öppna upp åhörarnas sinnen, så att de lättare kan ta till sig arrangemangets budskap. För mig är det viktigt att skapa ett glädjefyllt event utan att för den sakens skull förlora i seriositet.

– Johan Ståhl