ALEX CONRADI

Alex Conradi

ALEX CONRADI, originally from Italy, is a professional magician based in the Netherlands. With an extensive background in classical music performance, Conradi has developed his own distinctive philosophy and style of magic. Conradi performs and lectures in Holland, Italy, the UK, France and …

Alex Conradi

Alexander Vasiliou

Alexander Vasiliou

På senare år har Alexander utvecklat ett helt unikt koncept som särskiljer honom från mängden – magi och musik i kombination. En helt oslagbar blandning! Vissa kallar honom t.o.m. för ”upcoming pop star”…

Alexander Vasiliou

Svartvit på Anders Fox Björkman i hatt

Anders Fox

Anders, som trollkarl, är en mjuk och lugn personlighet som sprider ett välbehag bland sin publik. Föga anar betraktarna att lugnet bara är en täckmantel för en, under ytan, knivskarp och blixtsnabb fingerfärdighet.

Anders Fox

Arkadia, Foto: Per Helander

Arkadia

Beväpnad med bland annat magi, en drake, styltor och jonglering presenterar Arkadia shower som doftar av både steampunk, Norrland och Harry Potters Hogwarts. Underfundig humor när den är som bäst!

Arkadia

ATILLA SILVER 1

Atilla Silfver

Atilla Silver är en internationell magiker som har uppträtt på Europas största disco samt för prins Abdulaziz, och han har gjort shower på privata yachts, Han kan göra sin show på 5 olika språk. Han har en förbluffande stil och med sin fingerfärdighet …

Atilla Silfver

Axel Adlercreutz

Axel Adlercreutz

Nordisk Mästare i magi 2011! Axel kommer att överraska dig -
 inte bara med makalös magi utan också med sitt artisteri och sin professionalism. Trots sina unga år har han vunnit flera utmärkelser och är en erkänd magiker över hela norden.

Axel Adlercreutz

AXEL HECKLAU

Axel Hecklau

Axel Hecklau kommer från Berlin. Han är en av tysklands mest bokade magiker och han uppträder över hela världen. Axel Hecklau jobbar också mycket med seminarier där han bjuder in trollkarlar och berättar om sina trick. En helt fantastisk magiker som sällan kan …

Axel Hecklau

Carl Stanley trollkarl

Carl Stanley

Carl Stanley tog 2013 två SM-guld i Svenska Mästerskapen i Magi. Hans framgångar var välförtjänta, för hans självironiska humor ackompanjeras av en fingerfärdighet på en överraskande hög nivå. Du kommer uppskatta hans artisteri!

Carl Stanley

Carl Tillenius tittar coolt in i kameran

Carl Tillenius

Carl Tillenius tillhör den lilla skara av trollkarlar som livnär sig på sina konster på heltid. Han åker land och rike runt med sin standup-liknade trollerishow som blandar trolleri, humor och en gnutta jonglering.

Carl Tillenius

Charlie Caper lyfter på sin hatt.

Charlie Caper

Globetrottern, gatuartisten och Talang2009-vinnaren Charlie Caper är så ofta ute i världen att vi på Magic Bar knappt hinner hälsa på honom de få dagar han är i Sverige. Men nu har vi äntligen lyckats fånga denna världsartist till vår hemmascen.

Charlie Caper

Magiker Christian Jakobsson

Christian Jakobsson

Christian har arbetat som trollkarl i mer än 8 år. Under denna tid har han, förutom att ha varit flitigt bokad på både företagsgig och privata fester, vunnit klassen mentalmagi i SM, kommit trea i close-upklassen samt blivit utsedd av Svensk Magisk Cirkel …

Christian Jakobsson

CHRISTINA NYMAN

Christina Nyman

Med ett leende förtrollar Christina sin publik. En f.d. Stockholmska som flyttade söderut och blev president för Luxemburgs Magiska Cirkel. Ibland kommer hon tillbaka och hälsar på vänner – och det är då vi sjanghajar henne till Magic Bar.

Christina Nyman

Daniel Karlsson med kaninen på ryggen

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson är kanske mest känd som programledare för SVT´s tittarsuccé Den itusågade Kaninen. En av landets mest populära humoristiska trollkarlar. Missa honom INTE här på Magic Bar!

Daniel Karlsson

Daniel Samuelsson river huvudet av en teddybjörn.

Daniel Samuelsson

Daniel är bosatt i Eskilstuna och Västerås där han också har uppträtt mest under de senaste åren. Vid fyra års ålder såg han för första gången en trollkarl uppträda på en scen vilket fick honom att se ut som ett levande frågetecken. Många …

Daniel Samuelsson

David Persson Magiker

David Persson

David Persson blev Svensk Mästare i Magi 2012 och tillhör den lilla skara som livnär sig på sitt trolleri! Han skulle aldrig gå så långt att kalla sig för komiker men roligt blir det när humor och magi korsbefruktas på scenen.

David Persson

Douglas Nordenbelt

Douglas Nordenbeldt

Den lilla byn Bromölla har producerat flera trollkarlar, däribland Douglas som trots sin ungdom redan har funnit en säregen mix av magi, humor och tankeläsning.

Douglas Nordenbeldt

Dozzie har händer och mun fulla med trollerisaker

Dozzie

Dozzie har trollat i snart 20 år och är fortfarande inte trött. Hans vanliga publik består oftast av våra yngre medborgare, men på Magic Bar showar han lika väl för våra medelålders medborgare.

Dozzie

Trolleri och show med kortlek

Erik Nordvall

Erik är en av de mest talangfulla svenska closeup-trollarna idag, och har vunnit många fina priser i internationella magi-tävlingar. Det blir extra omöjligt när Erik tar fram spelkorten, då hans korttrick till och med förbluffar experterna!

Erik Nordvall

Evy Maroon burlesk

Evy Maroon

En neo-burlesk­stjärna som övergav Holland för att med sin värme tina upp tjälen i den svenska folk­själen. Med precision och humor svingar hon sina ”tassels” så elegant att ingen blir oberörd.

Evy Maroon

Eldslukaren Orthae

Fakiren Orthae

Med galet livsfarliga konster och svart humor så förfärar, förundrar, äcklar, roar och oroar Fakiren Orthae sin publik. Du och dina bekanta kommer att känna kittlande kårar uppför ryggen vid mer än ett tillfälle.

Fakiren Orthae

Magi-virtuos från södra Sverige

Fredrik Ahlbertz

Med sin ödmjuka och stillsamma stil, och sin trygga skånska röst, har fingerfärdighetsvirtuosen Fredrik rest i flera världsdelar med endast sin skicklighet som bagage. Nu får även du chansen att se honom!

Fredrik Ahlbertz

FRITZ MED Z

Fritz med Z

Även trollkarlar i Holland kan unna sig en semester, och det är tur för oss – och er. Fritz med Z besökte Sverige 2013 och precis som en Elvis-fan måste besöka Graceland så hittade trollkarlen Fritz med Z snabbt till Magic Bar i …

Fritz med Z

Gaston trollar fram en kanin

Gaston

En göteborgsk publik-domptör som har ena foten planterad i medeltida gycklarkonst (eldslukning, jonglering, magi) och den andra foten med stabilt fotfäste i modern ståupp-komik. Han är snabb, han är glad och han är rolig.

Gaston

Gay Ljungberg magisk clown från Halmstad

Gay Ljungberg

När Halmstads magiske underhållare Gay Ljungberg kommer på sina allt för sällsynta besök till oss på Magic Bar, så vet vi att han kommer bjuda på en skön mix av stora skratt och djup förundran.

Gay Ljungberg

GAJONI

Gay Lundin

Clownen, trollkarlen, eldslukaren mm – GAY LUNDIN, alias Gajoni, är en lycklig förening av skådespelare och professionell cirkusartist. Detta ger en extra dimension åt de trollerinummer, imitationer, gags, allmänna spralligheter och gycklerier han erbjuder sin publik. Det blir inte underhållning enbart som självändamål, …

Gay Lundin

Mörkt porträtt av den amerikanske magikern Gregory Wilson

Gregory Wilson

Två gånger har han tagit pris i världsmästerskapen i magi, och han trivs på Magic Castle i Hollywood, så vad gör han i Stockholm? Vi vet inte, kanske för att söka inspiration bland svenska magiker, men vi fångar alltid chansen att boka honom.

Gregory Wilson

GUSTAV KULLANDER

Gustav Kullander

Gustav är en sympatisk ung artist från Uppsala som är speciellt skicklig på fingerfärdighetsmagi, vilket kombineras med en skönt avslappnad stil. Du ser honom oftast på privata fester och event – och ibland även på Magic Bar.

Gustav Kullander

Håkan Berg tittar in i bilden från sidan

Håkan Berg

Förutom att vara trollkarl är Håkan även en suverän komiker och multi-artist. Med sitt koleriska alter-ego ”Kent Izaksson” samt musikern Micke Svahn skapar de en fantastiskt skruvad underhållning med magi, musik och komik.

Håkan Berg

magiker-hans-lindstrom-magic-bar-kvadrat

Hans Lindström

Hasse är inte så enkel att få till Magic Bar, för han är en av Sveriges mest anlitade artister inom nischen företagsevent. Men ibland har vi tur och lyckas fånga honom mellan två bokningar, och då brukar vi själva försäkra oss om att se showen!

Hans Lindström

Henrik Fexeus tittar coolt in i kameran

Henrik Fexeus

När Henrik inte skriver böcker eller spelar in TV så är han en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och underhållare.

Henrik Fexeus

Henrik Silver med ritblock

Henrik Silver

Henrik Silver har du bl.a. kunnat se i TV-programmet ”Fenomen” och på en mängd företagsevent runt om i landet. Henrik använder sig av psykologi, suggestion, kroppsspråk och “skitsnack” för att skapa en illusion av ett sjätte sinne.

Henrik Silver

Isidor Olsbjörk

Isidor Olsbjörk

En nytänkande Göteborgsmagiker som hämtar sin inspiration utanför trolleriets gränser. En scenkaraktär som är trevlig, sympatisk och egensinnig på ett teatraliskt och komiskt sätt.

Isidor Olsbjörk

Jacob Schenstrom med svävande röd boll

Jacob Schenström

Jacob Schenström är en skånsk finger­färdighets­virtuos med fäbless för intima små mirakler med kort, mynt och sånt som råkar finnas till hands. När Jacob blir varm i kläderna, så blir omöjlig­hets­graden så stor att du tror att du drömmer.

Jacob Schenström

JAKOB LJUNGKVIST

Jakob Ljungkvist

Ifrån de norrländska skogarna kommer Jakob Ljungkvist. Närmare sagt Bollnäs. Han har trollat i snart sju år och jobbar över hela landet. Vid sidan av detta har han ett projekt då han besöker sjukhus och sprider skratt och magi på barnavdelningarna. Jakob erbjuder …

Jakob Ljungkvist

Jan Logemann zauberer

Jan Logemann

Sen den tyske kortekvilibristen Jan Logemann vann VM i kortmagi 2012 i Blackpool, så har han varit konstant fullbokad. Men nu äntligen kommer han till oss på Magic Bar. Missa inte chansen att se honom!

Jan Logemann

JAY SCOTT BERRY 2

Jay Scott Berry

En modern Merlin och nytänkare. En magiker, producent och kompositör med renommé världen över. Han har gjort tusentals shower på en mängd olika platser som exempelvis; Magic Castle i Hollywood och teatrar, slott och kabaréer i storstäder som London, Paris och Rom. Jay …

Jay Scott Berry

JEWEL GOOD

Jewels Good

The Beautiful Jewels performs to critical acclaim throughout the world. Each of her performances is a lively mix of unusual stunts, comedy and a delightfully charismatic personality. She was born in Russia, raised in Sweden and England, her international upbringing has prepared her to be …

Jewels Good

JIMMY CARLSSON

Jimmy Svärdhagen

Jimmy Svärdhagen är en våra få heltidsarbetande magiker i Sverige, som har synts i bl.a programmet ”Talang”. Med en skön mix av magi och humor möter han sin publik med värme och med glimten i ögat.

Jimmy Svärdhagen

Johan Ståhl trollkarl med ljus ur ärmarna

Johan Ståhl

Johan har vunnit priser i USA, England, Italien, Kina och Västerås. Han har varit bokad på Magic Castle i Hollywood och är specialist på fingerfärdighetstrolleri. Hos oss dyker han ofta upp oannonserad för att testa sina senaste nummer.

Johan Ståhl

John Houdi knyter sin slips

John Houdi

Som tonåring gjorde John Houdi stort intryck i både magitävlingar och TV-program där han visade upp en sanslös fingerfärdighet i en estetisk form. John var även tidig pionjär inom svensk Ståupp och blev rikskänd via ”Släng dig i Brunnen”.

John Houdi

Magiker med stort mynt

John-Henry

John-Henry hämtar sin inspiration från dels de klassiska underhållarna – Charlie Chaplin, Buster Keaton, Harry Houdini m.fl. – och dels ifrån nycirkusen, och hans personliga tolkning är fylld med värme och underfundighet.

John-Henry

Johnny Lonn

Johnny Lonn

Johnny Lonn (Björn Lönnqvist, 1944-2013) är en bland de mest kända trollkarlarna vi har haft i Sverige och han var en av Magic Bars största supporters som ofta och gärna uppträdde hos oss med sina energiska maginummer.

Johnny Lonn

Trollkarlen på bilden har just tappat sin kortlek på bordet

Jon Armstrong

Efter att som 20-åring ha katapultstartat sin karriär med mångåriga engagemang på Disney World och i Las Vegas landade Jon Armstrong till slut i Hollywood och blev ”hustrollkarl” på Magic Castle. Jons talanger har kunnat ses i en mängd TV- och filmproduktioner. En internationell closeup-stjärna som vi av ren tur lyckats boka in! Missa ej!

Jon Armstrong

Jonas Lindblad

Jonas Lindblad

Jonas är en ung trollkarl från Linköping. Jonas uppträder mycket på hemmaplan, och han gör även föreställningar över hela landet och t.o.m. på Magic Bar. Jonas uppträdanden involverar mycket publikmedverkan och en stor portion humor.

Jonas Lindblad

Jonas Ljung med mic

Jonas Ljung

Jonas Ljung är en sån där perfekt svärmorsdröm som normalt bara finns i rätt bra skräckfilmer.
På ytan – proper och ordentlig, men med ett skruvat perspektiv. Mycket uppskattad som både ståuppare och magiker.

Jonas Ljung

Clown med ketchup

Jonas Södergren

Jonas Södergren är clown och komiker som gör skruvade variete nummer som bl.a den misslyckade barnkalas-underhållaren som lär ut sina bästa (och sämsta) barnkalas-tricks till publiken. Har uppträtt i flertal länder med sina nummer.

Jonas Södergren

JORGE GARCIA

Jorge Garcia

Om man i  Ankeborg säger att någon kommer från Långtbortistan så betyder det vanligtvis att någon kommer väldigt långt bort ifrån där man själv bor, ja obeskrivligt långt bort. Och den beskrivningen ligger nära till hands för mentalisten (tankeläsaren) Jorge Garcia. Men nu …

Jorge Garcia

Julien Dauphin med duva

Julien Dauphin

Som magivärldens motsvarighet till Tim Burton, leker Julien Dauphin med drömmar och magiska visioner i en teatralisk och spännande föreställning. Juliens magi har synts i festivaler, världsmästerskap, på TV och på turné med riksteatern.

Julien Dauphin

Keith Brown

Keith Brown

Keith has performed at many festivities including; private parties, corporate functions and charity events in Canada, France, Italy, Switzerland, Holland, the United States, Belgium, Czech Republic, and once, on a ship sailing the Mediterranean. He is definitely not your typical rabbit-and-hat type of …

Keith Brown

Kim Andersen

Kim Andersen

Kim Andersen’s has performed on virtually every comedy scene in Denmark with his unique combination of bizarre magic, mentalism and comedy.

Kim Andersen

Krister Lindgren

Krister Lindgren

Krister Lindgren Jonglör, trollkarl och komiker Att bara se Krister äntra scenen är ett leende i sig. Han har en smittsam karisma och när man ser honom i aktion så är det som om han vore född på scenen. Få personer kan göra …

Krister Lindgren

Kristian Skovbo dansk trollkarl

Kristian Skovbo

En från Danmark känd magiker som med sitt humoristiska trolleri röjt stora framgångar inte bara i Danmark utan även internationellt. En omväxlande magiker med en mycket spännande repertoar.

Kristine Hjulstad, kvinnlig trollkonstnär från Norge

Kristine Hjulstad

Kristine Hjulstad är en prisbelönt norsk kvinnlig trollkonstnär som ger en föreställning som berör hjärtat, och som skapar förundring, glädje och fascination. Omgiven om ljus, skön musik, dans och teater målar hon upp en vacker och magisk värld.

Kristine Hjulstad

Lars-Bredenberg_head

Lars Bredenberg

Magikern Lars Bredenberg vill med sin magi få ge er chansen att se de mest omöjliga sakerna hända precis framför era egna ögon.
Med hjälp av illusioner och sin fingerfärdighet så tar han er på en resa i en värld fylld med magi och överraskningar.

Lars Bredenberg

Lars-Peter Loeld hyschar att man ska vara tyst

Lars-Peter Loeld

Han vet vad, hur, när och om du tänker och skapar en föreställning med hjälp av dina tankar! Det är inte ofta vi lyckas fånga Lars-Peter Loeld till Magic Bar, men när vi lyckas vet vi att våra gäster kommer få en energisk show med omöjligheter.

Lars-Peter Loeld

Illusionisten Olberius trollar fram pengar

Leif Olberius

Med sitt artisteri gör Leif Olberius ofrånkomligt ett starkt intryck. Hans bakgrund som professionell skådespelare korsbefruktas med en stark passion för trolleriets hantverk – vilket resulterar i en atmosfär som är både spektakulär och känslig.

Leif Olberius

LENNART GREEN 2

Lennart Green

Lennart Green blev världsmästare i kortmagi 1991 och har sedan dess turnerat världen runt med sin mycket speciella och helt fantastiska magi.  Om du får chansen att se honom i Magic Bars close-up rum så missa det inte, här finns ett klipp då …

Lennart Green

Leo Kim

Leo Kim

Leo Kim eller Micke Johansson som han egentligen heter, är en trollkarl från Nora med en bred reportoar. Han jobbar med allt från barnkalas till företagsevent. Vuxenshowen innehåller mer avancerad magi med kort och mynt och liknande. Mirakel sker i åskådarnas händer och …

Leo Kim

Luke Jermay magician

Luke Jermay

Luke Jermay En av världens främsta och just nu mest uppmärksammade mentalister. Hans enmans-show har dragit fulla hus i storstäder som Las Vegas och London. Förutom att ha just nu turnera med sin kritikerrosade föreställning så är han även konsult för bland andra …

Luke Jermay

Marcus Persson

Marcus Persson

1994 såg Marcus sin morbror trolla bort en duk ur handen. Det blev startskottet till något som skulle bli större än vad han någonsin kunnat drömma om. Marcus började inhandla egna trolleri tricks av den legendariska Bernhard”Bernando”Svensson i Bromölla för att underhålla släkt …

Marcus Persson

Mario Lopez

Mario Lopez

Denne spanske trollkonstnär har gjort en mängd gatushower i Europa och Sydamerika och där slipat sin fingerfärdighet till den grad att han nu vunnit flera priser i internationella magi-tävlingar. En skön artist med en avslappnad stil!

Mario Lopez

En trollkarl bakom baren

Martin Hansson

Martin är en grovkornig, burlesk figur som kan ’komma undan’ med nästan vilka tilltag som helst, eftersom ett stort hjärta skiner igenom. Förmodligen den enda trollkarlen i världen som kan få ett korttrick att framstå som grovhångel.

Martin Hansson

Martin Rosvall håller i gigantiska spelkort

Martin Rosvall

Martin är den Glade Trollkarlen från västkusten. Med göteborgsk gemytlighet får han dig att häpna och skratta till den grad att du inte märker att han samtidigt lurar skjortan av dig och ditt sällskap.

Martin Rosvall

Martin Saunders

Martin Saunders

Kanadensisk trollkarl/manager som har specialiserat sig på trolleri på företagsmässor över hela världen. Numera har Martin ett fullspäckat schema som manager för sina artister, men han uppträder ändå så fort han får chansen.

Martin Saunders

Max Maven tankeläsare

Max Maven

Max bor i Hollywood och är författare till tusentals artiklar om magikonst och magihistoria. Han är konsult till TV-program och filmer samt uppträder som tankeläsare och mentalist, och är en föregångare och ikon inom den nischen.

Max Maven

Närbild på ficktjuven och artisten Michael Halvarson

Michael Halvarson

Med en hyllad ficktjuveriakt har Michael gjort sig ett namn internationellt i Cirque du Soleil’s ”Kooza”, i SVTs ”Helt Magiskt” och i en mängd stora shower utomlands. En charmig kille med båda fötterna på jorden.

Michael Halvarson

Mick Stone Gatuartist

Mick Stone

När den amerikanska event-marknaden kollapsade 2008, tog Mick Stone chansen och slutade som mingeltrollkarl vid exklusiva event och började istället som internationell äventyrare och gatuartist. När han är i Sverige kan han ses hos oss.

Mick Stone

mickeaskernas03A4

Micke Askernäs

Han är killen som fick juryn i Talang 2010 att tappa hakan, genom att förutse vad de skulle tänka på. På Magic Bar kan du se Micke böja skedar och vinglas med tankekraft, spela rysk roulette med häftpistoler och kanske även läsa dina tankar.

Micke Askernäs

Milla Lahtinen, akrobat

Milla Lahtinen

En energisk dynamo som trivs både med parakrobatik och hög trapets, och är 50% av Duo Knotcase.

Milla Lahtinen

MORTEN DEURELL

Morten Deurell

After 14 years on the magic stage Morten Deurell has several thousand performances on the resumé. Mainly performing in Denmark but also Sweden, England, USA, Australia and France have had the pleasure.

Morten Deurell

Moulin Noir är en show om kärlek och passion. På bilden är Nalle Laanea i frack och hög hatt.

Moulin Noir

Moulin Noir är en säregen middags varietévärld med farliga fakirkonster, burlesk bouffoneri, nycirkusmagi och mycket humor.

Moulin Noir

Trollkarlen Mysco

Mysco

Mysco har i över 13 år haft engagemang på Casino Cosmopol i Malmö där hans lugna och underfundiga stil gjort honom till en favorit bland kasinobesökarna. Med en strid ström av aldrig sinande nya nummer presenterar Mysco en underhållande magishow med många skratt.

Niclas med magiska konster

Niclas Jacobsson

Örebrotrollkarlen Niclas Jacobsson har slipat sina talanger professionellt sen 2003, och talangerna är nu så vassa att han knappt får ha med sig dem på flyget. Därför kommer han gärna till oss på Magic Bar i Stockholm där allt sånt är coolt.

Niclas Jacobsson

Niklas Folkegård underhåller med en mikrofon

Niklas Folkegård

Han är varietéartisten som sadlade om och blev standup-komiker. Men de gamla konsterna är inte bortglömda. När han uppträder på Magic Bar har han fickorna fulla med trix och munnen full med skämt.

Niklas Folkegård

Niklas Salkini Karlsson

Niklas Karlsson

När Niklas kliver upp på scenen, förvandlas han till karaktären Salkini som i sin tur verkar ha flera olika personligheter.

Niklas Karlsson

Nikolai Shervin

Nikolai Shervin

Vi får uppleva det overkliga bli verkligt när Nikolai balanserar mellan magi och underhållning på ett otroligt skickligt sätt. Ett kännetecken och en röd tråd genom alla hans nummer är att det alltid är inslag av comedy.

Patrik Elmnert med ring

Patrik Elmnert

Patrik har trots sin ungdom fått internationell uppmärksamhet som jonglör, för sina konstnärliga och avancerade nummer med bl.a. käglor. Som vän till Magic Bar besöker han oss gärna och ger prov på sina senaste alster.

Patrik Elmnert

PER EKLUND

Per Eklund

Per Eklund är dagtid som folk brukar vara, men kvällstid tar han fram kortleken och mynten och förvandlas till en virtuos inom closeup-trolleri. Hans skicklighet har t.o.m. synts i internationella sammanhang.

Per Eklund

Mentalist med esp kort

Per Johan Råsmark

En professionell bedragare som för­leder den mest komplexa struktur vi känner till, den mänskliga hjärnan. Per Johan är akademikern som föredrar nöjesbranschen framför att skriva anslagsansökningar.

Per Johan Råsmark

Pete Poskiparta

Pete Poskiparta

Poskiparta kommer från Finland. Hans show bygger på humor och ofattbara mirakel som utförs i snabb takt.

Pete Poskiparta

Peter-Brynolf-2

Peter Brynolf

Peter Brynolf använder fingerfärdighet, humor och charm för att komma riktigt nära sin publik. God underhållning av en performer som förbluffat folk i flera länder.

Peter Brynolf

peter-groning-small

Peter Gröning

Kan du bevara en hemlighet?
Några tror att Peter Gröning har en övernaturlig förmåga, att han är synsk och kan se in i framtiden.
Vi på Magic Bar tror att han fuskar… men fuskar bättre än alla andra för det där går inte!

Peter Gröning

Reptrick med Peter Rosengren

Peter Rosengren

En social medmänniska som hanterar en kortlek så väl, att den nästan hämtar morgontidningen åt honom.
Peters kort-trick är spektakulära delikatesser, som funkar lika väl på exklusiva tillställningar som på tradeshows.

Peter Rosengren

Det norrländska undret

Peter Varg

Det norrländska undret! Peter Vargs register är stort, allt från såpbubble-skulpturer till illusionsshower, ett brett spektrum med magi, illusioner, specialeffekter och nycirkus – alltsammans presenterat med samma härliga värme.

Peter Varg

petter

Petter Sjöstrand

Petter Sjöstrand är en glad Ålänning som är helt suverän på mingeltrolleri. Han är också en imitatör och har mycket finurliga tricks i bakfickan.

Petter Sjöstrand

Piff the Magic Dragon med mr Piffles

Piff the Magic Dragon

”He doesn’t do childrens parties…” Piff the Magic Dragon is an award winning stand up act in a league of his own. A former Hackney Empire New Act of the Year finalist and comedy and cabaret stalwart, Piff has charmed and astounded audiences …

Piff the Magic Dragon

Rasmus Wurm med såpbubblor

Rasmus Wurm

Med sitt enastående jojo­nummer har Rasmus Wurm över­raskat människor i hela världen och har med sin charm lockat fram publik­ens skratt och välvilja.

Rasmus Wurm

Ray Matson lyssnar med stetoskop på en dödskalle

Ray Matson

När Ray står framför dig och ser dig i ögonen, så spelar det ingen roll att du vet att allt bygger på psykologiska illusioner och tricks, för det känns som äkta tankeläsning ändå.

Ray Matson

Reggie Simon the magician

Reggie Simon

Reggie Simon is a versatile and flexible entertainer who provides incredible value with little or no production cost. Reggie’s impact at your function will be immediate and irresistible, as his humor and award-winning magic mystifies and motivates your prospects, clients and colleagues. Reggie …

Reggie Simon

René Jensen trollar fram en öl ur sin sko

René Jensen

René Jensen är ansedd som en av Danmarks mest erfarna trollkarlar. René har arbetat heltid som magiker sedan 1994. Grunden och styrkan i Renés trollkonster är enkelheten och glädjen i framförandet.

Mentalist

Riku Koponen

Mentalisten som gjorde succé i programmet Fenomen. Från Göteborg kommer mystikern som blandar magi och psykologi. Du häpnar när Riku leker med dina sinnen och lockar dig att avslöja dina dolda tankar.

Riku Koponen

Robert Berlin med kort i hatten

Robert Berlin

En energisk göteborgare som aldrig ger sig innan han lyckats vinna över dig så att du samtidigt både tokfnissar och tappar hakan av hans förryckta nummer. Robert Berlin ser lugn och stillsam ut, men han förkroppsligar frasen ”i de lugnaste vatten”.

Robert Berlin

Robert Jägerhorn

Robert Jägerhorn

En av de få verkliga konstnärerna inom trollerikonsten. Robert utvecklar sitt trolleri i tätt samarbete med andra konstnärer inom relaterade fält som t.ex. teater, scenografi, film, musik osv. Man kan nästan kalla honom trolleriets Jacques Tati.

Robert Jägerhorn

Sabina Cellist

Sabina Sandri Olsson

Sabina är en aktiv kammarmusiker som spelar med olika grupper i Sverige och London. Hon spelar allt från klassiska konserter till lättsam mingelmusik.

Sabina Sandri Olsson

Salla Pyyny kvinnlig trollkonstnär

Salla Pyyny

Denna unga kvinnliga trollkarl från Finland har vunnit ett flertal priser i finska landsomfattande magitävlingar och har fått kollegorna att lyfta på ögonbrynen mer än en gång. Salla är en av magivärldens kommande stjärnor och bör ses.

Salla Pyyny

Samuel Varg Thunberg

Samuel Varg Thunberg

Mellannamnet för tankarna till en varg i fårakläder, och på vissa sätt stämmer det. Samuel är en social varelse, men något rovdjur är han inte… Inte förrän han börjar uppträda, för då är plötsligt alla medel tillåtna för att skapa omöjliga situationer!

Samuel Varg Thunberg

Shane Cobalt headshot

Shane Cobalt

Shane är lite ett trolleriets Indiana Jones, fast utan alla biljakter. Som magihistoriker letar han fram gamla bortglömda maginummer, uppdaterar och visar upp dem för en modern publik. Kunskap och skicklighet i samma paket.

Shane Cobalt

Simon Almers på Magic Bar

Simon Almers

Simon Almers är en av de unga trollkarlarna på vår show-restaurang. Redan som tonåring var han med i TV-programmet Talang och konkurrerade med de främsta artisterna, och sedan dess har han bara utvecklats.

Simon Almers

Sofia Sarojini från Finland

Sofia Daniel

En skicklig och uppskattad parakrobat som överraskar dig med halsbrytande nummer precis vid ditt bord.

Sofia Daniel

Den danske trollkarlen Steen Pegani får en glödlampa att lysa.

Steen Pegani

Steen Pegani är en av Danmarks stoltheter inom trollerivärlden. En glad och charmig underhållare som lyckligtvis även talar engelska.

Steen Pegani

Trollkarlen med skägget!

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson är en klurig och fantasifull trollkarl. Flertalet av hans nummer är exklusivt framtagna för Magic Bar och kan endast ses här.

Stefan Eriksson

Stefan Odelberg i smoking

Stefan Odelberg

Stefan föddes av en slump exakt 100 år efter Harry Houdinis födsel, nämligen 1974 i Göteborg. När han var liten ville han bli advokat som sin mamma, men blev dock magiker till slut. Ljuger gör man ju trots allt i båda yrkena. Stefan …

Stefan Odelberg

Thorsten Andreassen

Thorsten Andreassen

Ihop med Gycklargruppen gjorde han nycirkus, långt före nycirkusens tid. Som soloartist bjuder han på en salig röra av ståupp-komik och varietékonster – som t.ex. jonglering med en vass kniv, en boll och ett äpple…där äpplet äts upp under tiden.

Thorsten Andreassen

Tobbe Trollkarl på Magic Bar

Tobbe Trollkarl

När Tobbe är på andra platser är han familjevänlig, men på Magic Bars scen låter han sin inre råbuse komma fram. Varning för grovt språk och skrattknip utfärdas!

Tobbe Trollkarl

Tom Stone trollkarl

Tom Stone

En av våra mest populära trollkarlar som uppskattas av både gäster och andra artister. Toms skicklighet och passion har gett honom både ryktbarhet och engagemang världen runt.

Tom Stone

Magiker Tommy Sköld

Tommy Sköld

Tommy Sköld är pedanten i trolleriets värld. Han är en mästare på close up magi och gör det omöjliga möjligt. Han är en ny förmåga hos oss på Magic Bar. Han brinner för konstformen trolleri i alla varierande former.

Josette Mathews, Richard Burr

Touch of Magic

Josette Mathews och Richard Burr är baserade i Hollywood, och tillsammans formar de gruppen ”Touch of Magic”.

Touch of Magic

Vibono Mirage närbild

Vibono Mirage

Likt en trolleriets Hercule Poirot sätter han sin egen unika prägel på alla estradörsnummer han framför. Vibonos signum är gott klassiskt trolleri, en underfundig humor samt en häpnadsväckande småländsk dialekt.

Vibono Mirage

Mystisk Vilhelm Boman i närbild

Vilhelm Boman

Allt började med att Villes far var entusiastisk hobbytrollare. Han fick mynt att försvinna, för att sedan plocka fram dem ur öronen på en storögd femåring. En gnista var tänd. Nu trollar Ville själv på privata fester, event och nu även på Magic Bar.

Vilhelm Boman

Wayne Houchin

Wayne Houchin

Detta är en högst tillfällig gäst på våra breddgrader. Normalt finns Wayne Houchin bara i USA där han dels är konsult åt de stora TV-magikerna samt gör egna shower. Men han hoppar glatt in som gäst när han är på genomresa.

Wayne Houchin

ZAMORA

Zamora

En legendarisk sideshow-artist från ursprungsensemblen av Jim Rose Circus Sideshow besöker oss på vår restaurang för att framträda med sina sanslösa fakirnummer, vilka visar det yttersta av mänsklig mental kontroll. Ej för de med svaga nerver!

Zamora