Alla Hjärtans Dag

14 Februari på Magic Bar

Alla Hjärtans Kärleksmiddag

6 passionerat tillagade rätter & Champagnedrink

Välkomna att njuta av smaker som får kärlekens gnista att tindra!

Vi har två sittningar, För tidiga turturduvor börjar en första sittning klockan 14 på eftermiddagen. För de amorösa kvällspigga börjar sittningen klockan 19 på kvällen.

Här kan du läsa om vad kocken har att säga om årets meny

Boka genom att ringa  Hov­mäs­tarn  på 08-667 25 00  mejla honom eller genom att fylla i formuläret nedan.

Pris per person: 925 kr inklusive show, glädje & passion. Dryck tillkommer

Ange om du och ditt sällskap vill komma vid Matinébjudningen kl. 14.00 eller vid Middagsbjudningen kl. 19.00. Önskar du den vegetariska menyvarianten så behöver det nämnas, annars utgår vi från att det är blandkostmenyn som önskas.

  • Champagnedrink
    En sensuell välkomstdrink
  • Skummad soppa på hummer och räkor
    bottnad med en halstrad chili- och gräslöksmarinerad pilgrimsmussla.
  • Whiskygravad oxfilé
    Serveras med en citrus– och tryffelfärskost samt en whiskeyreduktion.
  • Grillad Fjällröding
    med grillad grön sparris och en puré på rotselleri & potatis samt en hollandaisesås gjord på brynt smör.
  • En kula citrussorbet
    En liten mellanrätt för att förnya smaklökarna.
  • Helstekt gödkalventrecôte
    med en liten potatistournat smaksatt med timjan och vitlök samt ugnsbakad polkabeta som napperas med en kraftig Amaronesås.
  • Mörk chokladmousse
    med hyvlad Valrhonachoklad med en halloncoulis och en skogsbärskompott.

Vegetarisk meny

  • Champagnedrink
    En sensuell välkomstdrink
  • Rostad Sötpotatissoppa
    smaksatt med gräslök och chili
  • Grillad grön sparris
    Serveras med tryffelfärskost och örter
  • Grillad Haloumi
    med Magic Bars egen hollandaise samt en fin puré på rotselleri och potatis.
  • En kula citrussorbet
    En liten mellanrätt för att förnya smaklökarna.
  • Ugnstekt tzayspett
    med potatistournat och ugnsbakad polkabeta samt chilivinägrett
  • Mörk chokladmousse
    efterrätt med hyvlad Valrhonachoklad med en halloncoulis och en skogsbärskompott