Jens öppnar ditt eget inre rum

Klottrades ned den 30 mars, 2016 inom På scen! och har märkts: , , , , , , , ,

Känslan av att förundras över sig själv och sin egen förmåga. Det är något som Jens Jadbäck hoppas att publiken den 5, 6 och 7 april tar med sig hem.

Han kommer att börja med att gå runt bland borden och lära känna publiken och runt klockan 20 blir det en close up- show, magi på nära håll, i det inre rummet.

Jens Jadbäck

Publiken är ständigt involverad med sina egna egenskaper och påverkar föreställningen Varje individ är unik och det är lite vad min föreställning går ut på. Jag kommer att kombinera visuell magi med mentalism, eller vad som kallas tankeläsning.

Det blir mycket kort och tärningar – ”och kanske lite eld”, säger Jens. Showen har av Magic Bars Arne Nilsson beskrivits som ”helt unik” vilket betyder att Arne, som sett det mesta i magiväg, ser Jens framföra trick som inte ens Arne sett tidigare.

Det är andra gången Jens framträder på Magic Bar. Första gången var i höstas och Jens har med sig en del nya nummer ni inte sett förut.

Magic Bars inre rum är en intim salong som är perfekt för interaktion med publiken.

jens_bord2

Jens började intressera sig för magi när han jobbade i spelbranschen och kom i kontakt med spel, spelfusk och spelkort. Det ledde i sin tur till en turné runt på olika pokerklubbar.

Det var efter det att jag flyttat upp till Stockholm från Lund som jag kom i kontakt med magivärlden. Jag lärde mig massor av bland andra David Persson och 2013 började jag med med magi på heltid.

Boka tisdag 5 april

Boka onsdag 6 april

Boka torsdag 7 april

Besök Jens hemsida

Gilla Jens fansida på Facebook

PS I det inre rummet där Jens kommer att uppträda, hänger Oscar Reutersvärds omöjliga figurer. Oscar var i och för sig född i Stockholm, men bodde i Lund större delen av sitt liv – och Lund är ju Jens hemstad!

Om paskhare

The world is a magic place!