Fantastisk Festival

Postades den 1 februari, 2014 inom Vimmel
Festival för magi och humor

Alla vi på Magic Bar vill gratulera vår vän Johan Ståhl till hans makalösa debut som festivalarrangör! För den 25 April drar han igång en Magi och humorfestival i Uppsala med massor av trollkonstnärer och ståupkomiker från både Sverige och utlandet. Festivalen äger rum på Uppsala stadsteater och den kommer att inträffa varje år framöver. I år bjuder festivalen på drygt 50 programpunkter under de tre dagarna, bland dem många av Magic Bars populära trollkarlar.

Johan var en av de första trollkonstnärerna jag diskuterade med när jag först fick idén att starta en restaurang med magi som tema, och de första åren vi hade öppet hjälpte han oss att boka artister samt presenterade oss och vår vision för Sveriges trollkonstnärer. Kort sagt, utan Johans hjälp skulle Magic Bar sett väldigt annorlunda ut. Så det är med förtroende och eftertryck som jag kan säga att det kommer bli en fantastisk festival. Se bara på alla artister, komiker och trollkonstnärer som kommer roa och underhålla!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.