Romantik på Magic Bar

Författades den 26 mars, 2013 inom Vimmel
Komikern Marcus Palm friar till sin flickvän Liani

Komikern Marcus Palm friar till sin flickvän Liani Helgen på Magic Bar blev oväntat fylld med romantik, när komikern Marcus Palm beslöt sig för att överraska sin flickvän Liani med ett frieri. Som den skojare han är skapade han en enormt listig plan som till stor del förlitade sig på assistans från kvällens ”headliner”, vår favorit och Bromöllas stolthet, David Persson.

Som näst sista nummer i sin show, så gick David ut i publiken för att låna en sedel till ett trick, och ”råkade” fråga Liani som glatt bistod trollkarlen med en peng. Med utsträckta händer och uppkavlade ärmar trollade David bort sedeln. -”Följ med här!”, sade han därpå till den förbluffade flickan och tillsammans gick de upp på scenen.

Från sin väska tog David upp en apelsin och frågade Liani: -”Ser du några hål eller öppningar i den här apelsinen?”, men det gjorde hon inte. -”Har jag något gömt i handen?”, men det hade han inte. Med en vass kniv skar nu David upp apelsinen på mitten, och alla förväntade sig att Lianis sedel skulle finnas inuti apelsinen….
…men istället låg en ring mitt inuti apelsinen. Med förbryllad röst frågade David -”Vad konstigt. Är det din ring?” …och Liani, lika förbryllad, svarade nej.
-”Är du säker på det?”, frågade David och pekade bakom henne.

När Liani vände sig om såg hon att Marcus hade kommit upp på scenen, och var i färd med att sjunka ned på ett knä med kärleksfull blick. Exakt i den sekunden förstod hela publiken vad som var på väg att hända, och alla bara skrek rakt ut! Även Liani förstod vad som var på väg att ske, och började skaka och skälva i hela kroppen. Precis alla blev fuktiga i ögonvrårna när Marcus med spröd stämma förklarade sin kärlek till kvinnan som fått honom att känna sig lycklig och hel. Och tårar syntes falla på mångas kinder, när svaret kom att ja, hon ville gifta sig med honom.

Ordet Romantik räcker inte riktigt till för att beskriva stämningen, men vi alla kände på djupet att vi varit med om något storslaget. Vi på Magic Bar säger: ”Grattis Marcus och Grattis Liani!”

Marcus Palm friar till sin flickvän

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.

(4) Comments

  1. ARNE vad vackert du återberättar! Jag var halvt om halvt i chock jag också, så det var skönt att få se filmen efteråt så man fick koll på vad man gjorde. 

    KRAM och tack för bästa service och godaste mat!

    Mackan & Liani

Comments are closed.