Sommarshower

Dikterades högt den 30 maj, 2013 inom På scen! och har märkts: , , , , , ,
Magisk sommar på vår restaurang

Magisk sommar på vår restaurangMellan de ofrånkomliga regnskurarna så tittar vi nu glatt upp emot vår svenska sommarhimmel, och kan knappt minnas att bara för 8 veckor sedan så låg det snö på backen.
Så varför inte ta en sväng förbi Karlaplan någon av sommardagarna, ta en bira med vännerna på vår uteservering? Tempot är lägre, man slipper ropa för att bli hörd och ölsortimentet är brett och spännande.
Sedan när solen sänker sig nedanför hustaken kan du gå in i restaurangen och se en humoristisk och osannolik magishow som kommer få dig att tvivla på att du faktiskt är vaken.

Den kombinationen och de möjligheterna kan du ärligt talat inte finna någon annanstans i Stockholm, eller i Sverige.

Låt mig berätta om vilka artister vi har denna sommar!
Först i Juni börjar vi med en Dansk Dynamitvecka! Den bisarrt roliga komikern och trollkarlen Kim Andersen underhåller med start den 4:e Juni, och gör sedan en helgshow på scen med Steen Pegani som är en mycket uppskattad och bred entertainer i Danmark. Eftersom få på våra breddgrader är speciellt kunniga i våra grannländers språk, så uppträder både Kim och Steen på engelska – vilket kan vara bra att veta om du har sommargäster från utlandet. Se även vår engelska informationssida.

Följande vecka, med start den 11 Juni kommer vår magiguru, den internationellt uppmärksammade Tom Stone att underhålla med sin closeup-magi, och den följande helgshowen framförs av Leif Olberius och tankeläsaren Riku Koponen (känd från Kanal 5’s ”Fenomen” ).

Resten av sommaren, från 18 Juni till 31 Augusti, så kommer fyra artister att varva med closeup-shower hos oss. Anders Fox, John-Henry, Leif Olberius och Tom Stone.
För att se vem av dem som uppträder vilken dag, så följ vårt Twitterflöde MagicBarSthlm eller vår Facebook-sida.

Välkommen till oss i sommar!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.