Shower i Maj

Skvallrades om den 28 april, 2013 inom På scen! och har märkts: ,
krogshow på magisk restaurang i Stockholm

krogshow på magisk restaurang i Stockholm
Nu börjar äntligen försommarvärmen våga sig fram! Om vädret är rätt, så kommer vi att ha premiär för restaurangens uteservering redan den 9:e Maj.

På scen har vi ett fullsmäckat nöjes-program i Maj! Oj-oj, vad vi haft tur med artistbokningen, vi har fått exakt de vi önskat.

På scen kommer du i Maj kunna se hemlighetsmakaren Peter Gröning och den unge Helsingborgaren Carl Stanely. Vi har äntligen lyckats fånga den ständigt fullbokade showkomikern Håkan Berg, och har sammanfört honom med den finurlige Anders Fox. Den Tim Burton-inspirerade Julien Dauphin kommer till oss helgen därpå, och får support av mys-trollaren från Uppsala Gustav Kullander.

Sen har vi fyra övriga supershower i Maj.
25-26 Maj blir det en vackert konstnärlig show ”En Kväll för alla Sinnen” med Axel Adlercreutz och Erik Åberg.
31 Maj-1 Juni blir det världsmästarshow, då förstapristagaren i magi-VM 2012 Jan Logemann (Tyskland) kommer till oss, och får support av andrapristagaren i magi-VM Johan Ståhl (Sverige).
Söndagen den 26 Maj har vi extraöppet för morsdags-middag med show.

Den fjärde supershowen ligger oss närmast om hjärtat.
En av Magic Bars största supporter och påhejare har varit magi-legenden Johnny Lonn, som nyligen och oväntat gick bort.
Så, onsdagen den 22 Maj gör vi en minnesshow som en hyllning till Johnny Lonn. I showen uppträder fem artister, och inträdet (200 kr) går oavkortat till Hjärnfonden.
Vi har även designat en specialmeny för tillfället. Johnny Lonns favoritmeny.

På veckodagarna i Maj har vi fingerfärdiga ekvilibrister som underhåller vid ditt bord i restaurangen. Dessa är Daniel ”Dannyman” Risman, John-Henry, Axel Adlercreutz och Arkadia. Och varje torsdag bjuder vi på en Closeup Deluxe-show.

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.

Comments are closed.