NYHET I HÖST!

Ihopknåpat den 12 september, 2013 inom Nyheter

Nu är äntligen hösten här och därmed kör vi igång våra scenshower med full kraft.

Nyheten för hösten är att vi utökar scenshowerna till även torsdagar då det varit stor efterfrågan på just torsdagar.

Ni kan som vanligt uppleva magi på riktigt nära håll på tisdagar då kvällens trollkarl går runt vid gästernas bord och i baren. På onsdagar har vi dessutom en closeup-show i Spegelrummet dit gästerna får gå in och se ännu mer magi. Denna typ av föreställning med en liten publik på nära håll är en osedvanligt häftig upplevelse.

Tisdagar och onsdagar har vi fri entré.

Torsdag, fredag och lördagar är en helkväll med mat och magi.

Vi väntar gästerna mellan kl 19,00-19,30 och då placeras gästerna till bords och förrätterna serveras. Kvällens första trollkarl kommer upp på scenen och det blir 20 minuters show. Varmrätterna serveras och mer drycker serveras och Gunnar i garderoben har sin ”pausunderhållning” i väntan på desserten.

Kvällens huvudakt gör entré i och med att efterrätterna är avdukade, då blir det ytterligare ca 40 minuter lång show fylld med magi.

Kvällen är inte slut efter att scenshowerna är klara utan kvällens magiker kommer att finnas kvar i salongen någon timma till för de gäster som är sugna på att se mer trolleri. Då trollas det i baren och vid era bord, ibland kan det även bli en extra closeup-show i Spegelrummet.  Dessa kvällar tar vi ut 150 kr i showavgift.

För att kvällen ska flyta på så smidigt som möjlig så vill vi att menyerna förbokas.

Aktuella showmenyer finns på vår menysida.
Program September

Välkomna in i Magins Värld!

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.