Vecka 8 på Magic Bar

Skvallrades om den 1 mars, 2012 inom Nyheter

På tisdagen var restaurangen abonnerad för PAF som hade bjudit in till pokerskola med buffé och vin.
I övrigt så rullade veckan på som vanligt, med vårt magiska nöje. På onsdagen trollade Hans Lindström vid borden och på torsdagen var det Peter Brynolf som stod för underhållningen.
Fredagens show var helt barnfri, 18 års gräns helt utan undantag. Vi brukar ha det när Tobbe Trollkarl uppträder så att han kan ta ut svängarna ordentligt med diverse svordomar och vulgariteter. Riktigt drag blev det på både Tobbe och publiken.
Först ut på både fredagen och lördagen var Tom Stone som visade sina paradnummer . Det är så bra att man ryser i hela kroppen.
Johan Ståhl hade egen close up show i spegelrummet där 10 gäster i taget fick komma in och se hans VM akt. Johan ligger i hårdträning nu inför VM i trolleri i sommar.
Lördagen var det Tom Stone och Micke Askernäs som stod för underhållningen och det blev en helt suverän show. Micke Askernäs som är mentalist och svensk mästare, var helt fantastisk. Det var en helt förbryllande show. Bara att få uppleva då han böjde ett vinglas med tankekraft. Det var mäktigt.
Micke Askernäs blir bara bättre och bättre. Det finns bara en enda fråga efter hans show. Hur fasen gick det där till?

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.