Vecka 7 på Magic Bar

Dikterades högt den

Vecka 7 på Magic Bar
Veckan bör­jade i kär­le­kens tecken med Alla hjär­tans dag. Vita dukar med röda hjär­tan strödda över borden, ljus­kan­de­lab­rarna var tända och stora snö­flingor utan­för fönst­ret. Cham­pagne till alla gäster när de kom och sen ser­ve­ra­des en 5– rät­ters­meny medans Moulin Noir under­höll med en humo­ris­tisk show mellan rät­terna. La Pas­sion som den heter var en fan­tas­tisk före­ställ­ning. En helt klart lyckad kväll.
Onsdag och tors­dag trol­lade Keith Brown vid borden, han kommer från Kanada men stu­de­rar i Jön­kö­ping. Han gjorde det rik­tigt bra och gäs­terna upp­skat­tade hans trick.
Fre­da­gen oan­non­se­rade över­rask­ning var Johan Ståhl som hade en spe­cial close up show i Spe­gel­rum­met. Sådana saker kan bara hända på Magic Bar.
Fre­da­gen och lör­da­gen var det full­bo­kat och scensho­wen med Lars-Peter Loeld, Keith Brown och Simon Almers.
Det bjöds på både klas­siskt trol­leri och men­tal­magi. Det är alltid roligt när en av sve­ri­ges skick­li­gaste men­ta­lis­ter åter­kom­mer och upp­trä­der hos oss. Herr Loeld är en av dem.
Vi fick höra mycket kom­men­ta­rer under kväl­len om hur saker gick till, en kvinna mai­lade oss och berät­tade att hon och hennes man inte kunde somna på kväl­len för de var så brydda över hur saker gick till och vad de varit med om.
Magi måste upp­le­vas på rik­tigt och som hos oss på nära håll, det skapar en upp­le­velse som man aldrig glöm­mer.
Simon Almers är en suve­ränt skick­lig junior och vi är stolta över att fått lära känna honom och det ska bli roligt att följa hans utveck­ling.
Det var en häftig vecka med mycket gäster och trolli­sar som besökte oss.
Nu är det redan tors­dag och vi pla­ne­rar inför helgen med Tobbe Troll­kar och Tom Stone i morgon och Micke Asker­näs och Tom på lördag.
Kul är det.Skribent: Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.Journalfört under Nyheter. Spara gärna sidans webbadress.

Kommentarer inaktiverade.