Tyskt besök på Magic Bar!

Uppmärksammades den 28 april, 2012 inom Nyheter

Förra veckan gick i tysk anda hos oss!

Men först på tisdagen var det 50 stycken bloggtjejer som var inbjudna av Skugge och Co och PAF för att lära sig spela poker. De hade en god vårbuffé med vin och denna gång fick de även en scenshow av Leif Olberius.

PAFs ansikte utåt är skådespelerskan och pokerproffset Magdalena In De Betou.

Magda pratade om att poker ger bättre affärskvinnor och strateger.

Hon ger tips och hjälper tjejerna vid pokerborden och hela kvällen är mycket uppskattad av tjejerna. Och de uppskattade Leif otroligt mycket! Vi är så glada för alla bilder och blogginlägg av alla från denna kväll.

På torsdagen hade helgens Tyska trollkarl Axel Hecklau ett mycket uppsatta och välbesökt seminarium.
På fredagen bakade vi tyska, salta kringlor efter konsten alla regler, för att sälja på kvällen. Så Axel skulle känna sig som hemma.
Helgens artister var Johan Ståhl och Axel Hecklau. Axel trollade för gästerna vid borden och Johan körde sin kommande VM-akt i spegelrummet.
Full fart och en överfull restaurang var det denna helg.

Johan värmde upp scenen inför Axel och körde bland annat sin ”arga trollkarlen” och ”Magic Makeover” där han tar upp en gäst och låter honom trolla men ohan är hans armar.

Axel körde sin tidningsrutin som han är mest känd för. Han river en tidning och sätter ihop den igen! Så snyggt!!

Och ett helt fantastiskt ringspel!

Han gjorde även en annan snygg grej, han rev ett signerat spelkort itu och satte ihop det igen fast åt olika håll. Det finns att se hos oss i vårt trolleriskåp. Signerad av Axel också såklart!

På lördagen kom Julien och körde en kort kortmanipulation och gjorde reklam inför sin show på södra teatern som han kör ihop med Tintin Anderzon. Kl. 16 och kl. 19 på söndag!! Missa inte! Vi ska gå kl 19.00!!
Det var som vanligt mycket trollkarlar i publiken i helgen, men extra mycket denna helg då de var nyfikna på Axel!

stämningen var god, med massor av skratt och chockade blickar.

Vi fick mycket beröm för vår mat. Det var verkligen en riktigt bra helg.
På söndagen hade Magiska bröderna sin årliga träff, de var ca 50 stycken trollerientusiaster, de åt en tre rätter middag, hade seminarium och sen en scenshow med Tom Stone. Tom gjorde sin fantastiska akt, Benson Burner som han även visade hur man gör under seminariet, men inte många klarar av att utföra den så som Tom! Han är fantastisk!

Om Sofie

Sofie är den som är boss på Magic Bar. Sofie står inte på scen, men är lika magisk ändå.