Alla Hjärtans Dag

Framtrollades den

allahjartansdag04 240x169 Alla Hjärtans DagVäl­kom­men att fira Alla Hjär­tans Dag hos oss på Magic Bar, nu på Måndag den 14 februari.

Dagen till ära, har vår unge magi-romantiker Axel Adlercreutz skapat en ele­gant och sober magishow, som ackom­pan­je­ras av den bedå­rande cel­lis­ten Marika Dahlbäck.

Spe­ci­ellt för denna kväll, så har vår köks­mäs­tare Martin kär­leks­fullt kom­po­ne­rat en roman­tisk måltid bestå­ende av tre rätter — vilket vi med stolt­het kan ser­vera dig och ditt bordsällskap.

Meny­erna, som finns i två vari­an­ter, är de följande:

Meny 1

 • Rökta räkor, mari­ne­rad scampi och pil­grim­smuss­lor med en kall fransk senapsås med vitlök.
 • Halstrad fjäll­rö­ding från Jämt­land med slungad man­del­po­ta­tis och en sås på löjrom.
 • Man­g­o­mousse med mynta och råpres­sade hallon.

Meny 2

 • Löj­rom­sto­ast med grädd­fil och fin­hac­kad rödlök
 • Hel­stekt göd­kalv­sentrecôte med tratt­kan­ta­rel­ler i rosépepparsås
 • Pol­ka­gris­ba­va­ro­ise

Kl. 17 öppnar vi för­fö­riskt dör­rarna till Magic Bar. Vid 19-tiden gör Axel Adlercreutz sin första entré, då han kommer att fram­föra intima och per­son­liga magiska nummer vid ditt mid­dags­bord. Sam­ti­digt kan du avnjuta den ete­riskt vackra musik som fram­förs av cel­lis­ten Marika Dahlbäck.

Omkring kl. 21 flyt­tar under­håll­ningen upp på scenen, där Axel Adlercreutz och Marika Dahl­bäck kommer att fram­föra en spe­ci­al­skri­ven roman­tisk magishow.

Priset för denna fan­tas­tiska kväll är 525 kronor.
I priset ingår följande:

 • Cham­pagned­rink vid ankomst.
 • Tre-rätters middag.
 • Bords­trol­leri.
 • Scenshow.

Boka bord hos hov­mäs­tarn: 08–667 25 00

Väl mött på Magic Bar!

(OBS! Detta eve­ne­mang ligger utan­för Grou­pons erbju­dande).Skribent: Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.Journalfört under Nyheter och taggad med: , , . Spara gärna sidans webbadress.

2 svar till Alla Hjärtans Dag
 1. Alisa H. skriver:

  Jag har köpt pre­sent­kort via Grou­pon till min syster och hennes man och när de skulle boka den 14/2 så fick de inte göra det. Vid köpet så fanns det inga restrik­tio­ner om dagar. Hur kommer det sig att de inte fått boka bord den 14/2?

  • Arne skriver:

   Hej Alisa,

   Jag kan förstå att du är för­bryl­lad, men om du grans­kar Grou­pons hem­sida igen, så ser du att öppet­da­garna som anges i erbju­dan­det är Tisdag till Lördag. Alla Hjär­tans Dag-paketet är på en Måndag.
   Dess­utom, max­vär­det för erbju­dan­det är lägre än Alla Hjär­tans Dag-paketet. Därför faller det utan­för ramen för Grou­pons deal. Men din syster och hennes man är givet­vis väl­komna att boka bord ändå, och spara rabat­ten till en annan dag.