Showmeny 24 – 25 september

Dök, som genom trolleri, upp den 23 september, 2010 inom Kocken tipsar!

Meny 1

Tunna skivor av rökt kalkonbröst serveras med en kompott på äpplen och skottsallad

Halstrad Laxfilé med örtsauterad potatis och beurre blanc

295:-

Meny 2

Skagenröra med smak av pepparrot toast Melba

Marinerat majskycklingbröst serveras med vitlök och potatispuré samt en portvinsås

315:-

Meny 3

Hummersoppa med räk och scharlottenhack

Grillad Entrecote med brynta kantareller och sidfläsk, rödvinsås och västerbottenkaka

395:-

EFTERRÄTTER

Itusågade ostar 135:-

Olika dessertostar serveras med fikonmarmelad och kex.

Sommarens färska jordgubbar 109:-

Vaniljglass serveras med färska jordgubbar och vispad grädde.

Chokladfondant 109:-

Rykande varm chockladfondant serveras med en svalkande sorbet.

Polkagris Bavoraise 95:-

En luftig och fräsch mousse gjord på hårda polkagrisar från Gränna.

Fyra små söta 65:-

Fyra sorters småkakor med en kopp kaffe.

Litet kallt 45:-

En kula sorbet av kvällens smak.

Välkomna till oss på Magic Bar

Om Arne

Arne Nilsson, eldsjälen & krögaren, fick för 15 år sedan visionen om att skapa en restaurang i Stockholm med trolleritema. Norra Europas enda i sitt slag. 2009 blev visionen verklighet.